Létezik, hogy egy krónikus belgyógyászati osztályon a beteg nem kap enni?
Édesapám panaszolja,hogy egy fővárosi, XI. kerületi kórház krónikus osztályán nem kapott több alkalommal sem ebédet, sem vacsorát.
Műtét utáni állapotban csak az adott osztályon volt hely ( mondták), azért úgymond utókezelésre ott helyezték el.
Kiszolgáltatott állapotban van, ráccsal elkerìtett ágyban, amely mellett egy kulacsban csak víz volt mellette. Számáa vitt piharának, ruháinak, tusfürdőjének nyoma veszett.
Állìtása szerint enni sem kap rendesen.
Természetesen a személyzet cáfolja.
Hihetek neki? Önállóan felkelni sem tud, tehát az ápoló személyzetre van utalva.
Fogalmam sincs, ilyet megtehetnek egyáltalán? Valósnak tűnik, állapota okán is, napok alatt , amióta áthelyezték, fogyott látszatra.
Köszönöm a válaszokat.
Mit tennétek ebben a helyzetben, hogyan lehet ennek végére járni?
Látogatás kizárólag du 4töl- 6ig van, orvossal még esélyem sem volt beszélni.
1. Kérdés, milyen mütétröl van szó, nem mindegy.
2. A cuccai valahol az elözö osztályon lehetnek, azt nem mindig viszik a beteggel, föleg, ha közben máshol volt
3. Olyan nincs, hogy nem kap enni, kivéve, ha az orvos ezt írta elö.
Fogod magad, megkeresed az orvosát és beszélsz vele.
Köszönöm a válaszokat. Sajnos egy orvost sem lehetett megtalálni, elérni. A távolság miatt nem tudok naponta bemenet, ha a látogatási idő elött/ után érkeztem, elhajtottak. Ezt szó szerint értem, sajnos kritikán aluli stílusban.
Nem tudom, hogy lódít -e, az ápolók két szóra megálltak, olyan tessék-lássék, azt mondták kap enni.
Nem tudom, mit gondoljak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!