Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha nem jó a vérellátás a...

Ha nem jó a vérellátás a fülekben mi segít?

Figyelt kérdés

Ha lüktet a fej és nem jó a vérellátás a fülben, akkor mi segít?

Mit szokott az orvos adni ilyenkor?

okt. 13. 17:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

8

Köszönöm. Jobbulást kívánok neked is!

Légkondi nem fújt meg téged? Az a légnyomás is rossz a füleknek és a huzat.

okt. 14. 08:24
 12/18 A kérdező kommentje:

10

Segített a Cavinton? Milyen tünetekre írták fel? Nem volt mellékhatása?

okt. 14. 08:25
 13/18 A kérdező kommentje:

2

A betahistine segített?

okt. 16. 21:37
 14/18 anonim ***** válasza:
#13 Köszönöm kérdésed, a gyógyszer nem segített semmit. Ma úgy ébredtem, hogy forog velem a világ. Még fekvő helyzetben is nagyon kellemetlen volt. Időnként enyhül, de aztán megint elkezdek szédülni, és nem tudok egyenesen megállni sem. Holnap el akarok menni egy másik orvoshoz, hátha tud valamit segíteni. Azt gyanítom, hogy a nyakammal lehet a gond, vagy valami agyi probléma. De az egyensúlyozó rendszert sem zárom ki persze, ami a fülben van. Hátha a másik orvos tud valamit segíteni. Veled mi újság? Használ a szteroidos orrspray?
okt. 17. 14:36
 15/18 A kérdező kommentje:

14

Nem volt jó a szteroidos orrspray. Még kábultabb voltam tőle. Soha többet nem fogom használni. Voltam fülorrgégésznél. Csinált politzer ballonos orrfújást, az egy kicsit segített. Nézz utána. Ha pattog a fül, akkor lehet, hogy a fülkürt nem jó.

Van pisze ballon is gyerekeknek. Még azt is ajánlották a fülkürt kinyitására. A bezáródott fülkürt miatt nem jó a nyomás a fülemben, ezért van az egyensúlyzavarom.

okt. 17. 18:30
 16/18 A kérdező kommentje:

14

Jobban vagy? Segített a gyógyszer?

okt. 23. 17:28
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 Igen, fogjuk rá, hogy javult az állapotom valamennyit, de nem akarom elkiabálni. Szédülésem mostanában szerencsére nem volt, viszont egyensúlyzavarom még van, ha nem is annyira erősen mint eddig, de még nem az igazi. Viszont arra nagyon figyelni kell, hogy mindig időben vegyem be a gyógyszereket, mert volt már hogy akkor nem volt jól még ha pár órával később vettem be. Te hogy vagy a politzer ballonos orrfújás óta?
okt. 25. 17:47
 18/18 A kérdező kommentje:

Melyik gyógyszert szeded es mennyit szedsz? A berasercet vagy betahistibet ismered?

Azóta nem vagyok jobban. Szorongok az egyensulyzavar miatt. Beszedtem az antibiotikumot. Probaltam az orrballont de megfajult tole a fejem.

okt. 26. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!