Aspirin Protect szedése másnál is okozott nagyon enyhe koncentrálási csökkenést?
Szemben az Egiramlon vényköteles oxigéneloszlás-módosítóval, ami növelte az agyi képességeket, javította a szívet és a potenciát (cserébe a lábak elhalását okozza, mert a perifériákról a centrumba viszi a vért, az oxigént), az Aspirin Protect enyhe butító hatású. Érdekelne mások tapasztalata is.
(66F)
Évekkel ezelőtt nekem is ezt írtak fel a kórházban.A gyógyszertárban szóltak
erre nincs Tb .támogatás,teljes áras.Majd ASA Protect Pharmomit 100 mg tablettát írtak fel.Semmi gondom nincs vele.A gyógyszerész szerint a hatóanyaga is ugyan az,de Tb 2 gyógyszerre nem ad támogatást.
Akinek ilyet írnak fel,élete végéig szedni kell.
#1: Köszönöm a véleményt. Egyetértek, hogy a gyógyszerek ártalmasak is. A fiatalkoromban adott antibioticumok nem gyógyítotték meg a betegségemet, de cserébe károsították a mikrobiomomat (főleg Tetran B). Szerintem az Aszpirin is természetes, mert fűzfakéreg származék. Az biztos, hogy nem friss :)
Nekem van vöröslézeres, orrba helyezendő vérlemezke összecspódás visszacsináló esuközöm is, de közel sem olyan hatású, mint az aszpirin protect. Ebbe a negatív hatás - gyomorbántás- is beleértendő. És megemlíteném még a pulzáló mágnesteres matracokat is, amelyek emberbarátabbak.
Pár vérhígító hatású növényi kivonat megadását megköszönném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!