Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Női masszőrhöz érdemes elmenni...

Női masszőrhöz érdemes elmenni? Tényleg alaposabban, erősebben masszíroz egy férfi?

Figyelt kérdés

Sportolok, emiatt sok csomó is van a hátamban, vállamban, ezért el szeretnék járni havi szinten masszőrhöz. Nem relaxációs masszázsra akarok, hanem aki tényleg foglalkozik a problémás tesrészeimmel. Mivel nő vagyok, szívesebben szeretném, ha nő is masszírozna, nem szeretném, hogy idegen férfiak fogdossák a testem. Viszont többen mondták, hogyha problémám van, inkább férfi masszőrt keressek. Nektek mi a véleményetek erről?

27/N

okt. 6. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem,ha férfi ér hozzám.

Eddig elégedett voltam a női masszőrökkel(nem rosszlányok oldalról értem ezt).f40

okt. 6. 16:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Vannak erős kezű nők is.Itt az a lényeg tudja hogy kell csinálni.
okt. 6. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Kinek ez válik be, kinek más. Érdemes megpróbálni nőt is és férfit is és majd eldöntöd, hogy melyik a jobb. Egy férfi alkatából kifolyólag is erősebben tud masszírozni. Ha félsz a férfiaktól, akkor kérdezd meg melyiket ajánlják a barátnőid, csak van olyan aki jár és tud normálisat mondani.
okt. 6. 16:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Marhaság. Nekem mindkettobol volt mar nagyon jo es atlagos is. A kedvencem, aki a legjobban kimasziroz es mer bemenni a melyebb csomokig az nő
okt. 6. 22:00
 5/5 anonim válasza:

Egyáltalán nem ettől függ.

A tudásán és szakértelmétől függ.

Voltam női és férfi masszőrnél is nagyon sokszor, és jár is hozzám rendszeresen egy férfi masszőr. Eleinte óckodtam attól , hogy férfi lesz a masszőröm de teljesen bevált.

De ha te csak női masszőrt akarsz akkor menj csak ahhoz.

Amúgy 27/N vagyok én is.

okt. 21. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!