Női masszőrhöz érdemes elmenni? Tényleg alaposabban, erősebben masszíroz egy férfi?
Sportolok, emiatt sok csomó is van a hátamban, vállamban, ezért el szeretnék járni havi szinten masszőrhöz. Nem relaxációs masszázsra akarok, hanem aki tényleg foglalkozik a problémás tesrészeimmel. Mivel nő vagyok, szívesebben szeretném, ha nő is masszírozna, nem szeretném, hogy idegen férfiak fogdossák a testem. Viszont többen mondták, hogyha problémám van, inkább férfi masszőrt keressek. Nektek mi a véleményetek erről?
27/N
Nem szeretem,ha férfi ér hozzám.
Eddig elégedett voltam a női masszőrökkel(nem rosszlányok oldalról értem ezt).f40
Egyáltalán nem ettől függ.
A tudásán és szakértelmétől függ.
Voltam női és férfi masszőrnél is nagyon sokszor, és jár is hozzám rendszeresen egy férfi masszőr. Eleinte óckodtam attól , hogy férfi lesz a masszőröm de teljesen bevált.
De ha te csak női masszőrt akarsz akkor menj csak ahhoz.
Amúgy 27/N vagyok én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!