Egy Urológus orvos akinek 30 év tapasztalata van miért nem segit a betegen?
Figyelt kérdés
Egyszerüen nem tudom felfogni.Mondjuk az tudja átérezni igazán akinek volt már ilyen tapasztalata.szept. 25. 10:07
1/18 anonim válasza:
na, megint a fitymád körül forog a napunk... mesélj, most éppen mi a bajod?
2/18 anonim válasza:
Lehet, hogy a betegnek olyan más baja is van, amin egy urológus nem tud segíteni.
3/18 Ypszilon1980 válasza:
Mi történt? Mit mondott, mit értesz az alatt, hogy nem segített?
4/18 A kérdező kommentje:
Mit nem tud segiteni? nincs új a nap alatt,gondolom ezt már ismeritek.
Nem róllam van szó,egy ismerösömről.30 év tapasztalatal képtelenségnek tartom hogy nem találkozik az orvos olyan megoldásal ami amúgy gyakori probléma sok embernél.
szept. 25. 10:38
5/18 anonim válasza:
Nehogy megmondd, mi a nyűgöd, még véletlenül se...
6/18 A kérdező kommentje:
Minek mondjam el,amikor úgy is szórakoztok rajta?
szept. 25. 10:45
7/18 anonim válasza:
Kérdező én teljesen megértelek,ezen az oldalon ne irjál ki kérdéseket mert csak röhögni és szórakozni járnak ide az emberek..
8/18 anonim válasza:
30 év tapasztalat nem jelent semmit, attól még bőven lehet kontár.
Egyik ismerősömnek az ország legjobbjának tartott urológusa azt mondta, hogy ilyet még nem látott...
9/18 anonim válasza:
Menjen az ismerősöd más orvoshoz, nincs sajnos más megoldás. Akár egy másik városba, magánba. Tudom, hogy drága, de az egészség a legfontosabb, gondolom már élni se nagyon tud a fájdalomtól/kellemetlenségtől.
Mindegy, hogy a 30 év tapasztalatú orvos nem TUD vagy nem AKAR segíteni (utóbbit azért kétlem), másik orvost kell keresni.
10/18 anonim válasza:
De mi a problémája? Lehet, hogy nem is urológiai. Ha igen, és úgy érzi nem elég lelkiismeretes az orvos, akkor menjen máshoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!