Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Aranyér kezelésére mit ajánlotok?

Aranyér kezelésére mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Sziasztok, kb 6 napja kialakult egy belső aranyerem, nem fájt eddig, nem vérzett, semmi problémám nincs, vele csak fürdésnél érzem hogy ott van. Eddig szedtem rá detralexet, nem érzem, hogy hatott volna, most bekentem külső aranyéri kenőccsel amit találtam itthon. Mennyi idő alatt tűnik el? Bevallom az étrendem nem tartalmaz sok zöldséget, de cserébe minden nap mozgok, nem ülök sokat. Azért jött ki, mert végig kellett ülnöm egy 9 órás utat (szerintem)
szept. 15. 13:48
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem fáj, nincs székrekedésem soha, nem erőlködök.
szept. 15. 13:53
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Proktológus
szept. 15. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez egy kicsit érdekes. Mennyi idős vagy? Továbbra se legyen székrekedésed, ne erőlködj. Igyekezz eleget inni, fogyassz több rostot. Ha belül van, akkor inkább kúpot kéne berakni párszor, pl. Proktis. Ha jól emlékszem, az is vmi gyógynövényes.Mondjuk ha ez valóban az aranyereddel kapcsolatos, de még csak nem is fáj, akkor nem érdemes túl gondolni.
szept. 15. 14:28
 4/5 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok. De ha nem aranyér, akkor mi más lenne?
szept. 15. 14:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor vélhetően az. Pláne ha nincs vérzés vagy váladékozás.
szept. 15. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!