Aranyér gyógyszeres kezelésére mit javasoltok?
2éve szüléskor jött elő az aranyerem. Azóta nem volt problémám, mígnem 1hete kipróbáltuk az anális szexet. Sajnos másnapra kijött kicsit. Vettem a patikában reparon kenőcsöt, 2napig jó volt, aztán tegnap estére, ma reggelre rosszabb. Nagyobb lett és fájdalmas a kitüremkedés.(Mondjuk biztos nem tett jót a tegnapi fizikai megterhelés 1km- en át cipeltem a 15kgos gyerkőcömet, plusz egy nagy szatyrot...)
Ezért gondolom, hogy esetleg a kenőcs mellett esetleg tablettával rásegítenék a dologra.
Ha nem múlik hétfőig akkor orvos, de addig is jó lenne valami..
1: felejtsd el az anális szexet
2: igyál sokat, hogy a székleted rendbe legyen és ne legyen székrekedésed
3: nem biztos, hogy jó ha kenegeted lehet csak ártasz fele inkább legyél türelmes
Nekem saját magától visszament csak ne bántsd.
Anál szexet tényleg felejtsd el, az egészséged sokkal fontosabb.
Valóban igyál sokat egyél rostosat (esetleg egy ideig kamillateát is ihatsz, puhán tartja a székletet).
Én viszont támogatom a reparon krémet, nekem nagyon sokat segített. Egy kicsit az ujjaddal befelé is kenj belőle ne csak a külső részen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!