Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Aranyér kezelésére mit javasol...

Aranyér kezelésére mit javasoltok kezdeti stádiumban, milyen krém és kúp?

Figyelt kérdés

A tesómnak aranyere van és mivel esti gimibe jár ezért a TB-kártyája jelenleg nem érvényes, szóval orvoshoz most nem tud menni :(

Akik elmentek orvoshoz mit javasoltak enyhe tünetekre? nagyon enyhe fájdalom ami leginkább megérintéskor érezhető illetve a mellékhelységben, milyen krémek és kúpok kellenek?, illetve az ár is érdekelne, köszönöm!!

19 éves az öcsém, nem tudom ez mennyire jelentős adat

2015. júl. 16. 20:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Reparon kenőcs. Egyszerűen a legjobb a piacon. Vény nélkül kapható.
2015. júl. 16. 20:34
 2/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ, ment a zöld!

[link]

a google ezt dobta ki, ezt kellene megvenni?

2015. júl. 16. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Körömvirágkrém is nagyszerű, meleg vizes ülőfürdő, és rostdús étrend (sok zöldség, gyümölcs, befőtt), hogy laza legyen a széklet. Az erőlködéstől jön ki, ill. a kemény széklettől. Nem kell orvoshoz menni vele.
2015. júl. 16. 21:41
 4/9 A kérdező kommentje:
szóval ha rostdús ételeket enne, lehetséges hogy az aranyér visszahúzódna vagy ilyesmi? mondjuk én nem tudom elképzelni, de elég kellemetlen, úgyhogy én viszont a megelőzésre figyelek :d az ülőfürdő az milyen? mennyi ideig kell meleg vízben ülnie?
2015. júl. 16. 23:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Amit #3 írt, az is nagyon jó és fontos!

A belinken van az a kenőcs pont az, amiről beszéltem. De az csak a tüneteket kezeli. A kiváltó okok megszüntetése is fontos!

Kiváltó okok közül, amit én ismerek: Sok ülés, erőlködés (mind a wc-n, mint fizikailag emeléskor), WC-n való hosszú trónolás, helytelen táplálkozás, kevés víz fogyasztás. Székelés előtt 10 perccel 2 dl víz is segít könnyebben kitolni a kábelt, ami tehermentesíti végbelet.

2015. júl. 18. 08:53
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket, most én vásárolok már be neki, rostos gyümölcsöket mindenképpen a főételek mellé, azt mondja hogy már egyáltalán nem fáj a mellékhelységben való dolgának elvégzése, csak még mindig érzi a csomót, (még csak 2. napja használja a reparont) gondolom 1-2 hét múlva talán az is megszűnik? Azt mondja ha megnyomja a csomót szinte egyáltalán nem is érez semmit, csak annyi hogy ott van.
2015. júl. 18. 16:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Reparon krém,sok folyadék,rozsban gazdag étrend.

És csak súlyos aranyérrel mennek orvoshoz,ez népbetegsêg,ezzel nem futkosnak dokihoz,a lakosság 40%-nak van.

2015. júl. 18. 17:36
 8/9 anonim ***** válasza:
56%
Nem a mellékhelységben, hanem a mellékhelyiségben. A helység települést jelent.
2015. júl. 23. 00:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Viszonylag gyorsan segít a krém - igen.

A leírásában benne van, meddig érdemes használni, vagy megkérdezheted a gyógyszerészt. Ha ért a dolgához szívesen válaszol.

2015. júl. 23. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!