Budapesten jó endokrinológust tudtok? (Női hormonok, pajzsmirigy).
Szia.
35 ezer a minimum, Ez áruk már, ez alatt nemigazan van. Esetleg az online konzultáció lehet olcsóbb, ha neked az is jó keress egy olyat. Én szemely szerint sok endokrinologusnál jártam már hormon gondok miatt, és sajnos szívből nem tudnék egyet sem ajánlani. Oké hogy magán, oké hogy horror összeget hagysz ott, de ugyan úgy tojik a fejedre. Nekem legalábbis ez a tapasztalom.
Nem is csak a konzultáció a drága, hanem egy alapos vérvétel + ha nőgyógyászati UH, pajzsmirigy UH és a vérvételeket negyed/fél évente ismételni.
Az Endocare a legismertebb, amit ajánlani tudok, én oda járok 10 éve, és azt ajánlanám, szerintem mindegy kihez mész. És asszem 30e a kontroll díj, az első alkalom kicsit drágább.
Fel kell készülni ezekre a kiadásokra, mert az endokrinologiai betegségek folyamatos kontrollt igényelnek.
Köszönöm szépen. Hát már a 35 is kicsit jobb mint a 45 elsőre :) Igen, a laborvizsgálatokat észben tartottam hogy az is csak felfelé tolja az árakat.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!