Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Budapesten jó endokrinológust...

Budapesten jó endokrinológust tudtok? (Női hormonok, pajzsmirigy).

Figyelt kérdés
Az sztk-s tojik az értékeimre mert az értékeim még épp a határon belül vannak. Én személy szerint a megelőzésben hiszek. Néztem magáneü-t is, hát lehet naív vagzyok de 45-50E Ft/konzultáció meglepően drága. Létezik megbízható, nagytudású szakember szerényebb pénztárcájú pácienseknek?
szept. 8. 07:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia.

35 ezer a minimum, Ez áruk már, ez alatt nemigazan van. Esetleg az online konzultáció lehet olcsóbb, ha neked az is jó keress egy olyat. Én szemely szerint sok endokrinologusnál jártam már hormon gondok miatt, és sajnos szívből nem tudnék egyet sem ajánlani. Oké hogy magán, oké hogy horror összeget hagysz ott, de ugyan úgy tojik a fejedre. Nekem legalábbis ez a tapasztalom.

szept. 8. 08:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem is csak a konzultáció a drága, hanem egy alapos vérvétel + ha nőgyógyászati UH, pajzsmirigy UH és a vérvételeket negyed/fél évente ismételni.

Az Endocare a legismertebb, amit ajánlani tudok, én oda járok 10 éve, és azt ajánlanám, szerintem mindegy kihez mész. És asszem 30e a kontroll díj, az első alkalom kicsit drágább.

Fel kell készülni ezekre a kiadásokra, mert az endokrinologiai betegségek folyamatos kontrollt igényelnek.

szept. 8. 08:16
 3/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Hát ha jót akarsz, akkor magánba kell menni, nálunk így oldódott meg egy probléma, amit másik orvos nem is vett észre, nem is gondolt rá, így nem is tudtuk, hogy ennek szerepe lehet ebben. Persze marha drága, mert valóban egy vizit 35 ezer minimum és akkor még küld vérvételre stb. , az a másik 30 ezer,legalábbis nálunk egy ilyen vizit 65 ezer kb. összesen.
szept. 8. 09:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Dr. László Dániel.
szept. 8. 13:15
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Hát már a 35 is kicsit jobb mint a 45 elsőre :) Igen, a laborvizsgálatokat észben tartottam hogy az is csak felfelé tolja az árakat.

Köszönöm a válaszokat.

szept. 10. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!