Endokrinológust és pajzsmirigyproblémákkal foglalkozó JÓ dr-keresek Budapesten, megadnátok nekem az elérhetőségeit?
Figyelt kérdés
Kérem segítsetek!Írjátok meg tapasztalataitokat!!
Rengeteget híztam az utóbbi időben,ami a háziorvosom szerint is kóros.Elküldött TSH-ra de ennyi volt.nem foglalkoznak itt az emberrel,meg is lehet dögleni,hiába van TB-je valakinek!!!
2009. febr. 22. 11:23
2/5 A kérdező kommentje:
ÉS ez a dr. mennyire érti a dolgát?
2009. febr. 23. 08:42
3/5 anonim válasza:
Szia! Dr. Szendei György. endokrinológus, és azt hiszem, hogy szülész nőgyógyász is. Bp. Baross u 27. Nőgyógyászati klinika. keresd őt. nekem bevállt. hasonló panasszal. de úgy tervezd, hogy egy napodba kerül, mert az egyik legjobb én úgy tudom. nem fizetős, de beutalós!!!
4/5 A kérdező kommentje:
hanyadik kerület? :)
2009. febr. 24. 23:14
5/5 anonim válasza:
Szia itt válogathatsz. Szabolcs professzor nagy szaktekintély pajzsmirigy ügyben vagy a már feléd ajánlott Solymosi úr is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!