Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Lehet háziorvosom, ha nem...

Lehet háziorvosom, ha nem vagyok bejelentve?

Figyelt kérdés
Budapesten élek és dolgozom, de nincs itt bejelentett lakcímem. Azonban úgy alakult, hogy megbetegedtem és nem tudok majd munkába menni. Ahhoz viszont hogy táppénzre menjek, szükség van háziorvosi igazolásra. Nem tudom, hogy igénybe vehetem-e a háziorvosi ellátást, vagy a 200km-re lévő orvosomhoz kellene mennem?
2010. nov. 3. 07:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet egy tanácsom? Keressél magadnak egy orvost Budapesten, vagy a kerületedben lévőt felkeresed és megmondod elvállal e betegének. Ha igen neked nem kell semmit tenned, mert ő levelezés útján átkéri a betegkártyádat, és ami kell még hozzá. Tehát te attól a naptól ahogy elvállalt az ő betege leszel. Tedd így!
2010. nov. 3. 08:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Táppénzre csak a háziorvosod vehet fel. Keress egyet a közelben.
2010. nov. 3. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!