Lassan alig tudom mozgatni a jobb karom,vállam, a reumatologus a rontgenem alpjan kozolte, hogy ez egy koromnak megfelelo nyakirontgen, hogyan tovabb?
Nyakam, jobb karom egész az ujjaimig fajnak, erzes kieses van benne, alig tudok szoritani, emelni vele.
Reumatologus nyaki rontgenre ranezve, amin amugy csomo evaltozast irtnak, kozolte h ez teljesen normalis ennyi idosen (30vagyok) es hazakuldott.
Kozben megpusztulok tole, lassan emelni nem tudom vallbol, vall fole a karom.
Mit csinaljak? Azon kivuk, h menjek el magandokihoz, hatha az valamit kitalal..
Cataflam? Torna?
Kérj másodvéleményt. Amúgy lehet nem csonti probléma, hanem izom.
Hogy kezdődött, mi fáj, mikor fáj, merre sugárzik?
Első: ez teljesen így van. Csak akkor minek fizessem a tb-t…vicc.
Masodik: Igazabol a fajdalom inkabb hasonlit egyfajta nyomásérzéshez. Szorít, fáj, nyom, és az érzéskiesés, nyakból sugárzik egész a kézfejembe, ujjaimba.
Teljesen random, a semmiből kezdődött.. azóta hol enyhébb, hol rosszabb.
Neurológiára és kardiológiára is érdemes elmenni.
Ha ott minden negatív akkor MR
De most menj vissza a házidokihoz,mondd el mi volt és majd úgyis ő adja a beutalókat
A panaszodra szabott gyógytorna is kéne, az se lesz túl nagy élvezet. Viszont kitartóan csinálva csodákra képes.
A férjem a mai napig emlegeti a tíz évvel ezelőtti vállsérülést követő gyógytornát, ahol helyrehozták a felemelésre képtelen karját. Azt mondja, a gyógytornász egy kegyetlen szadista, de nagyon hálás neki, hogy rendbe jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!