Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tényleg nem kísérheti be a...

Tényleg nem kísérheti be a beteget a hozzátartozó a mentővel?

Figyelt kérdés

aug. 27. 17:02
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

20

Állj már le légyszíves, ne rajtam vezesd le a kormányellenes dühödet jó? Én csak leírtam a véleményem ennyi, nem itt kell kötekedni

aug. 27. 17:56
 22/30 anonim ***** válasza:

#17 A válaszaink elkerülték egymást. Ilyenekből indulnak ki a parttalan viták.

#15 voltam

aug. 27. 18:07
 23/30 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nem tudom mi a gyakorlat erre, de nemrég, fél év alatt 2x is hívtunk mentőt beteghez és mindkétszer mehetett vele hozzátartozó, meg is kérdezték akar-e valaki vele menni. Lehet, hogy egy életveszélyes állapotban nem lehet, azt nem tudom.
aug. 27. 18:07
 24/30 anonim ***** válasza:
53%
Eszembe se jutott a politika, te agyatlan. Mondom, próbálkozz be, aztán lessél egy hétig, meg majd írd ki ide újra, hogy elhajtottak.
aug. 27. 18:23
 25/30 A kérdező kommentje:

24

Te nem unod még? Muszáj neked az összes itteni kérdezőbe meg kommentelőbe belekötni. Idézd azt a mondatot amiben szerinted cinikus voltam.

aug. 27. 18:29
 26/30 anonim ***** válasza:
Hát te nagyon nem vagy az összes, s ha neked az kötekedés, hogy nem félek megírni a véleményemet a baromságodra, hát legyen neked kötekedés, én vastagon lesz@rom.
aug. 27. 18:32
 27/30 A kérdező kommentje:

26

Hát igen, te megírod a véleményed. AZ hogy én is csak ezt tettem, az már k*rvára nem érdekel téged igaz? Mindegy, legalább kieresztetted a napi gőzt, gratula

aug. 27. 18:34
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a bokám ment ki és jöhetett velem az egyik családtagom.
aug. 29. 02:57
 29/30 árokpart ***** válasza:
91%
18-as A Covid idején az egészen más volt. Mellesleg ha én vagyok a beteg és a kórházban az a kívánságom, hogy engdjék be a hozzátartozómat akkor be kell engedniük.
szept. 4. 22:49
 30/30 drandrew112 válasza:
100%

18 év alatti beteghez "elméletben" kell nagykorú kísérő, de gyakorlatilag megtöbb esetben ha nincs ott hozzátartozó (pl. iskolából viszik) akkor nem visznek vele senkit.

Más esetben viszont a mentőegység dönt róla hogy jöhet kísérő vagy sem. Ha BLS egyység szekundáns nélkül (csak ápoló és gépész) akkor szokták engedni, de ha már 3-4en is vannak (tiszt/orvos, ápoló, gépész és esetleg szekundáns) akkor nem férnek el. Az pedig nem opció hogy valaki áll a betegtérben. Bár erre is sajnos van példa.

okt. 31. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!