Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mennyit kell fizetnetek...

Mennyit kell fizetnetek idősotthonban levő demens hozzátartozótok után havonta?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy drága-e édesapám ellátása, vagy körülbelül reális az intézet havi költsége. Mi, több, mint 360 e forintot fizetünk Csepelen.

#demens idős ellátása mennyibe kerül egy otthonban?
2023. aug. 3. 12:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Uhh. Az jó sok. A "pótnagyanyám" nem rég került be egy 12. kerületi református öregotthonba, kvázi egy kétszemélyes apartman egy másik idős nővel megosztva. Ott úgy van, hogy a nyugdíj 80 százalékát kell befizetni/hó.
2023. aug. 3. 12:57
 2/8 A kérdező kommentje:
De ő demens? És kellett egy nagyobb összegű beugrót fizetni?
2023. aug. 3. 13:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Apukám teljesen demens és "bolyongó" tipus, egész nap járkál, pakol.
2023. aug. 3. 13:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm apukája Hevesen van demens otthonba. Havi 120 ezer.
2023. aug. 3. 19:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég demsns, szerintem nem volt beugró.
2023. aug. 3. 20:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor kicsit drágának tűnik ez a csepeli otthon.
2023. aug. 4. 14:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hajdú-Bihar, kicsit demens (baleset, több műtét, hosszú kórházi tartózkodás után költözött otthonba, akkor rossz állapotban volt (nem tudta ki kicsoda, látta a hallott férjét,...), de mostmár sokkal jobb). Nem zárt intézményben van, kimehetnek. Volt beugró, olyan 2 millió körül. Folyamatosan emelkednek az árak, most olya 220e körül van (gyógyszerpénzzel együtt szokták levonni a díját, így a pontosat nem tudom).
2023. aug. 23. 17:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is utànna érdeklôdtem, nagyon sokba kerûl 450 ezertôl 800 ezerig. Budapest nagyon dràga lett. Siòfokon 420.000.-
2023. aug. 26. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!