Egyik fülemre nem hallok szinte semmit van rá jó megoldás ami nem nagyon látszik?
Figyelt kérdés
#láthatatlanság #süketség kezelése
aug. 18. 18:14
1/6 anonim válasza:
Attól függ, mitől nem hallasz jól. Az orvos mit mondott?
3/6 anonim válasza:
Amíg nem derül ki, hogy mitől van, addig nem lehet megmondani, hogy lehet-e rajta segíteni és ha lehet, akkor hogyan. Van amin műtéttel, van amin hallókészülékkel lehet segíteni, de sok olyan is, amin semmivel.
4/6 A kérdező kommentje:
Azt mondták nem látszik semmi nem tudják mi az oka..Azt is mondták hogy lehet örökletes..Mindenesetre már zavaróan nem hallok..
aug. 18. 18:23
5/6 anonim válasza:
Egyik fülemre egyik pillanatról a másikra megsüketültem...irány a sürgősségi, majd befektettek a fülészetre, ahol egy hétig infúziót kaptam(és közben alaposan kivizsgáltak)...sajnos a hallásom nem javult(nem múlt el a süketség) de a másik fülem szerencsére jó...a kórházban mindent megtettek a hallásom javítása érdekében, de nem javult..az orvosok alaposak voltak, ez tény.
Nos azóta Nootropilt szedek, de nem javul..
a kérdezőnek javaslom, szerezzen beutalót, és a körzeti kórház fülészetén megvizsgálják..műtétet még csak meg se kérdezze, mert nem vezet jóra(ha lenne aki megcsinálja, de nem lesz)
nekem elmagyarázta a kezelőorvos, mi az ábra a fejemben a hallójárattal, ezt tudomásul vettem, így kell élnem...de legalább a másik fülemre jól hallok.
6/6 anonim válasza:
Gondold végig, vannak e olyan dolgok az életedben, esetleg korábban ami visszatérő gondolat, és nagyon nem szeretnéd hallani, vagy tudomást venni róla, vagy ennek az ellenkezője. Ha van, azt old meg. Engedd el, bocsáss meg stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!