Homeopátia vagy gyógyszer?
Konkrétan milyen gyógyszert használtatok már, ami homeopátiás? Mennyire vált be?
Még csak most szeretném felfedezni ezt, mert szívesebben használnék alternatív gyógymódokat az esetleges betegségek kezelésére
Én vagyok az előtted hozzászóló is. Szóval én a torokfájásomra a Homeogene 9-et használtam. Kilenc összetevőből áll ez a szer hurutoldó hatást fejt ki,csökkenti a gyulladást és serkenti a gyógyulást. Akár negyedóránként lehet szedni, nincs mellékhatása (mint az összes homeopátiás szernek) és túladagolni sem lehet...
A kilenc összetevőből álló szer hurutoldó hatást fejt ki, csökkenti a gyulladást és serkenti a gyógyulást.
Aki úgy gondolja, hogy a homeopátiás szer az oldószeren kívül (ami legtöbbször a víz v. alkohol) mást is tartalmaz, az vagy nem tudja mi az a homeopátiás szer vagy eleve nem is azt szed.
Az alacsony higítás is 1:99 négyszer egymás után, vagyis egy rész a 100 millióhoz, a magasabbaknál még akár 10-20 ilyen kör. 1 db molekula sem marad a hatóanyagból!
Te már próbáltad ezeket a szereket, vagy csak utánaolvastál? Érdemes kipróbálni - tényleg. Lehet, hogy úgy gondolod, hogy kevés benne a hatóanyag, de legtöbbször, nincs is szükség annyi hatóanyagra, mint amennyit más gyógyszerek tartalmaznak. Azok sokkal inkább lórúgásszerűbbek.
Egy torokfájásra sokszor valóban elég egy homeogene például, egy kis vizsgadrukkra meg egy sedatif pc. Ezt azért mondom, mert nálam beváltak.
Nyilván az esetleges komolyabb problémákra nem ilyen szereket használ az ember, de ilyen esetekben beválik.
Persze ezt mindenki magának dönti el, mindenkinek más a szervezete és más használ. Amondó vagyok, hogy egy próbát megér : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!