Miért van rengeteg idióta orvos?
Alapból az van benne az emberekben, hogy az orvosok intelligens, csodás emberek. Most emberileg nem is minősítek senkit, de szakmailag egészen elképesztő semmirekellőséget tapasztalok az elmúlt években. Sajnos sokszor vagyok orvosoknál, de nagyon sokszor tévednek és elmegy a fülük mellett, amit az ember mond, helytelen következtetéseket vonnak le...
Szó se róla, volt 1-2 kiváló szakember, akik tényleg értettek a dolgukhoz, de a TÖBBSÉG egyszerűen hülye. Ilyen szar a képzésük?
Nem, te arrol beszelsz, hogy egy lejton lefele szaguldo orszagban egy teljesen szetrohasztott egeszsegugyi rendszerben hogy frusztralodtak emberek, akiket elkepeszto helyzetbe hoztak.
Nincs koze az orvosi szakmahoz, annal inkabb a magyar allapotokhoz.
#11 Részvétem! Talán annyi megnyugvást adhat, hogy mikor már fogyás volt, valószínűleg nem a korai felismerésen múlt már a dolog.
Többieknek: Én direkt nem emberi oldalról közelítettem meg, bunkó persze ne legyen az orvos, de találkoztam ilyen mogorvább dokival, aki szakmailag teljesen jó volt, nekem pedig az számít.
Csak néhány személyes tapasztalat különböző orvosoktól:
1) Korábban már volt vesekövem, pontosan tudtam milyen érzés, így mikor bementem a sürgire, hogy az van, doki valami alapján azt mondta, hogy dehogy, ez fertőzés...Aztán nekem lett igazam.
2) Szedtem egy gyógyszer, bezuhant a fehérvérsejt számom. Egyik leggyakoribb mellékhatása a gyógyszernek, sokakat ezért szednek le róla, orvos: "biztosan nem ettől van, maradjunk annyiban". Aztán leszedtek végül róla és jé, attól volt, vissza is állt...
3) Elmentem, hogy írjanak gombára tablettát, mert a kenőcs nem használt. Kis piros, viszkető folt a lábon, orvos: ez nem gomba...Aztán elterjedt, akkor már hajlandó volt írni rá valamit :)
4) Szedtem medrolt, ami gyakran leviszi a káliumot, nekem viszont valamiért fel...orvos hiába látta a laboron a magas értéket, írt káliumpótlást reflexből...Én nem szedtem be, de ha valaki vakon követi az utasítást, ez még veszélyes is lehet...Egyéként ez nem saját sztori, de másik embernek szakorvos mondott ilyet: a medrolnak nincsenek mellékhatásai. WTF?
5) És a személyes kedvencem: Tükrözéssel, szövetmintával megállapított krónikus bélgyulladásom van, korábban szteroid nélkül napi 15-20 véres hasmenés, görcsök stb. Elkerültem egy új dokihoz, aki mivel a vérképem normális volt meg egy remisszióban lévő tükrözés eredményét kapta meg kijelentette, hogy nekem nincs is semmi betegségem. Ja meg az immunszupresszáns okozta hányingerre meg étvágytalanságra annyit javasolt: egyen.
Ezek különböző orvosok és van, amelyik elég neves is. Még tudnám sorolni, nem csak a magamaét, sorstársaim hasonló szarakodásait is sajnos. Úgyhogy itt valami nagyon el van cseszve.
Ez eddig is megvolt, csak az emberekbe bele lett nevelve a tekintélytisztelet. Az orvos=Isten, amit mond az úgy van, nem kérdőjelezheted meg.
Aztán egyre könnyebb lett az infókhoz hozzájutni, és a társadalom is kezdi levetkőzni magáról, hogy kuss a neve.
Nincs köze a rendszerhez, Orbánhoz, nem kell őket sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!