Miért van rengeteg idióta orvos?
Alapból az van benne az emberekben, hogy az orvosok intelligens, csodás emberek. Most emberileg nem is minősítek senkit, de szakmailag egészen elképesztő semmirekellőséget tapasztalok az elmúlt években. Sajnos sokszor vagyok orvosoknál, de nagyon sokszor tévednek és elmegy a fülük mellett, amit az ember mond, helytelen következtetéseket vonnak le...
Szó se róla, volt 1-2 kiváló szakember, akik tényleg értettek a dolgukhoz, de a TÖBBSÉG egyszerűen hülye. Ilyen szar a képzésük?
"a TÖBBSÉG egyszerűen hülye."
Egy-két példával megvilágítanád,mire gondolsz pontosan?
A 6. is nagyon jól írja.
7. válaszoló: alapbetegségeket nem ismernek fel, vagy félrekezelnek.
Eleve az, hogy el kell menned a 3-4-5. orvosig, hogy megállapítsák mi is a betegséged.
A képzésről (fő)orvosoktól jót még nem hallottam.
A továbbképzéseket csak a pontokért csinálják, aztán egyből el is felejtik, mert jó az úgy, ahogyan 30-40-50 éve tanultam az egyetemen.
Ha visz friss angol nyelvű publikációt a beteg, akkor hozzá sem tudnak szólnui, hiszen angolul nem tudnak...
A legtehetségesebbek külföldre mennek, nekünk is az jó orvosaink többsége távozott az elmúlt 10+ évben.
Sokan eleve külföldön kezdik az egyetemet, középiskolát, de újabban már az általánost is, ők miért jönnének ide (vissza)? (A külföldön születettek pláne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!