Mennyi az esélye? (nem akar meghalni)
Barátnőm fel akarja vágni az ereit!
Elég hülyén fog hangzani, de mindezt a suliban akarja!
Sajnos most költöztek el az ország másik felébe, így még megakadályozni sem tudom!
Azt szeretném végül is megtudni, hogy mennyi az esélye, hogy el fog vérezni?
Gondolkoztam és szerintem valami tanár tud neki elsősegélyt adni + hamar észre fogják venni, hogy ömlik a vér a kezéből, mert azt nem lehet sokáig rejtegetni.. ráadásul a kórház nagyon közel van az iskolához, de mégis..?
Egyszerűen nem tudok mit csinálni 300 kmes távolságból :'(
Ő abban a tudatban van, hogy biztos nem fog elvérezni, mivel közel van a kórház és biztos mentővel viszik.. de ez nem 100% és ezt nem fogja fel!
Kérlek, aki meg tudja mondani az esélyeit az írjon!
Tudom, hogy miért akarja megtenni, de inkább le se írom, mert egyrészt nem érdekes, másrészt ennyire hülye "indoklás" én még nem hallottam.. :(
Rögtön kiderül, hogy a válaszolók többsége nem olvas, csak ír...
Tessék, itt a korábbi: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egeszsegugyi-ellatas..
tudom, már kiírtam régebben, csak akkor rosszul írtam és átfogalmaztam, de mindegy..
az a helyzet, hogy tényleg megakarja tenni.. most tök mindegy, hogy mikor (mellékesen azért nem tette meg eddig, mert az a bizonyos tanár kiment külföldre..) úgyis megteszi.. sajnos..
18:20
és akkor mivan??
azért írtam ki újra, mert konkrétan az volt a kérdésem h mennyi az esélye h nem fog elvérezni és erre konkrétan senki nem válaszolt..
"konkrétan az volt a kérdésem h mennyi az esélye h nem fog elvérezni és erre konkrétan senki nem válaszolt.."
Nem-e? Tessék:
1. Figy 99% h nem vágja el az ütőeret, vagy ha el is vágja, akk keresztben, akkor pedig tuti, hogy nem fog elvérezni.
2. NEM FOG ELVÉREZNI!
3. a szokásos csukló-környéki felületes vénák elvágása inkább csak látványos, mint veszélyes és csunya munkát okoz a takarítónéninek.
Szerintem jól szórakozol :)
marha jól szórakozok tényleg..
ez egy (1!!) laikus ember véleménye.. tudom, itt nem szakemberek fognak válaszolni, de ha mondjuk 30an írták volna ugyanezt akkor elhiszem.. pont ezért írtam ki még egyszer! de neked meg mi bajod van h kiírtam megint? miért fáj ez neked? és miért szórakoznék ilyennel mondd már meg?
"ez egy (1!!) laikus ember véleménye..."
Nyuszifül, legalább számolni tanulj már meg. Ez 3!!!, azaz három ember konkrét véleménye a feltett kérdésedre és akármilyen hitetlen vagy, mind tökéletesen igaz.
"tudom, itt nem szakemberek fognak válaszolni,"
Ebben is tévedsz (ezt biztosan állíthatom:)
"de ha mondjuk 30an írták volna ugyanezt akkor elhiszem.. pont ezért írtam ki még egyszer!"
Miért pont 30 a küszöbszám? Miért nem 34, vagy 42? Hehe, együnk tehénsz@rt, egymillió légy nem tévedhet...:)
"de neked meg mi bajod van h kiírtam megint?"
A fentiek alapján kiírod majd egy hónap múlva, kettő, három, stb. És ahogy műlik az idő, mi majd örülünk, hogy még mindig él a (talán nem is létező) barátnőd.
"miért szórakoznék ilyennel mondd már meg?"
Már megmondtam, nem emlékszel? HP.
"és akármilyen hitetlen vagy, mind tökéletesen igaz."
honnan tudod, tán orvos vagy?
"tudom, itt nem szakemberek fognak válaszolni,
Ebben is tévedsz (ezt biztosan állíthatom:)"
megismételném: honnan tudod, tán orvos vagy?
hehe marha vicces, a 30at csak írtam, ha nem esett volna le.. -.- istenem ennyire sötét emberek is vannak?
"(talán nem is létező) barátnőd."
mondtam már, hogy nem érdekel a véleményed.. ha nem hiszed el akkor nem hiszed, de nem kell leírni 20x, hogy nincs is ilyen barátnőm.. leírtam hogy mi van, nem fogom 20x megismételni..
nagyon örülök, hogy neked nincs semmi problémád és a legnagyobb bajod az életben az, hogy én feltettem egy kérdést..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!