Mennyi az esélye? (nem akar meghalni)
Barátnőm fel akarja vágni az ereit!
Elég hülyén fog hangzani, de mindezt a suliban akarja!
Sajnos most költöztek el az ország másik felébe, így még megakadályozni sem tudom!
Azt szeretném végül is megtudni, hogy mennyi az esélye, hogy el fog vérezni?
Gondolkoztam és szerintem valami tanár tud neki elsősegélyt adni + hamar észre fogják venni, hogy ömlik a vér a kezéből, mert azt nem lehet sokáig rejtegetni.. ráadásul a kórház nagyon közel van az iskolához, de mégis..?
Egyszerűen nem tudok mit csinálni 300 kmes távolságból :'(
Ő abban a tudatban van, hogy biztos nem fog elvérezni, mivel közel van a kórház és biztos mentővel viszik.. de ez nem 100% és ezt nem fogja fel!
Kérlek, aki meg tudja mondani az esélyeit az írjon!
Tudom, hogy miért akarja megtenni, de inkább le se írom, mert egyrészt nem érdekes, másrészt ennyire hülye "indoklás" én még nem hallottam.. :(
Az sem biztos, hogy sikerül neki. Ha nem gondolja komolyan akkor nem fog sikerülni, mert az a helyzet, hogy nem kicsit fájdalmas a "beavatkozás".
Amúgy meg elég hamar el tud vérezni: mire észreveszi valaki, kihívják a mentőket, mire azok odaérnek (akármilyen közel is vannak), mire beviszik, mire megkapja a vért... Sok tényező közrejátszik abban, hogy mi lehet ennek a kimenetele.
azt mondta, hogy órán akarja, bár nem vagyok benne biztos, hogy akkor fogja megcsinálni..
(még mielőtt írnátok: nem a nyilvánosság miatt akarja órán, hanem másért..)
emóóóóóós hülye p*csa. :D
nem figyel rá senki vagy mi van?
szegény egyem meg.xD
szúrja magát szíven és akkor nem kell ilyen hülye p*csákért szaladgálni a mentősöknek, hanem mehetnek oda ahol tényleg baj van. gondolj már bele. míg ki megy a mentő. benzinköltség. aztán majd a gyógyszerek meg minden szar. meg azt a vért megkaphatná olyan ember aki nem ilyen idióta...
azért akarja órán megtenni, konkrétan biológia órán, mert nagyon kedveli azt a tanárát és azt szeretné ha legalább csak egyszer az életben törődne vele pár percet és látná a féltést az arcán
nah most én ebből azt szűrtem le, hogy nem csak kedveli azt az tanárt.. (de ez már tényleg lényegtelen)
Aha, látom, hogy egy újszülöttnek minden vicc új és sokan beugranak...
Ezt már elsütötted egy-két hónapja, ha azóta nem nyiszitálta még fel, akkor már nem is fogja::
Találj már ki valami újabb baromságot légyszi.
Valószinüleg az artériájáig nem fog tudni olyna könnyen bevágni mint gondolja (feltételezem a csuklóján tervezi),ettől függetlenül lehet veszélyes és halálos is ha elég elszánt és van benne annyi lelki erő. Meg nem utolsó sorban némi anatómiai ismeret is szükséges hozzá,ezt most nem részletezném nehogy valaki kedvet kapjon,maradjunk annyiban hogy nem ugy megy hogy nyisszantasz egyet a karodon és vége.
Egyébként olyan mélyen kell vágni,és oylan technikával,amit kétlem hogy egy kislány saját magának meg tud csinálni (hála a jó istennek!) . Leggyakrabban maximum hegek az eredményei az iylesféle próbálkozásoknak.
Viszont erre egyértelmű,hogy nem lehet apellálni,mert bármi megtörténhet.
Az egy másik téma,hogy ettől mfüggetlenül a barátnődnek valamilyen segitségre,talán pszichológusra lenne szüksége (szülei hol vannak ilyenkor,észre lehet venni egy gyereken ha nem érzi jól magát). te is irod,nem akar meghalni,de figyelmfelkeltési szándékai vannak a csuklónyiszatolással. Hivd fel a szüleit és mondd el mire készül,az ő érdekében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!