Hogyan konzultálhatnék az én háziorvosomtól független háziorvossal? Van magánúton is elérhető háziorvos?
Nagyon fontos lenne más háziorvos véleményét is hallani. Teljesen magánban gondoltam, fizetnék is, nem (egyből) átjelentkezve hozzá. Csak egy 20-30 perces beszélgetés, némi vizsgálattal. Vagy ismerősi alapon esetleg nagyobb sikerrel járok?
Direkt nem szakorvost keresek, azon már túl vagyok.
Oké, de szerintem eltértünk a kérdésem igazi tárgyától. Lényeg: másik háziorvossal IS szeretnék konzultálni, nem csak a sajátommal. De már interneten találtam megoldást, így le is zárnám ezt a kérdéskör. Kár volt feltennem. A google-lel mindenki tényleg jobban jár, mintha ide írja a kérdéseit. A google megért, itt ez 90%-ban nem jellemző az emberekre.
És még nem fogja az AI letarolni az emberiséget 🤣 dehogynem. Nem is kell megerőltetniük magukat.
Talán kérdezz értelmes dolgot...
De olyan hülyeséget írni, hogy nem akarsz szakorvoshoz menni, amikor maga a háziorvos is szakorvos? Ha a háziorvosod nem ismeri az adott területet, akkor jó eséllyel másik háziorvos sem fogja, mert spec szakterület. De hajrá, az AI majd kikúrál a szifiliszből.
Igaz, csak te vagy helikopter. Vagy a következő John Connor.
A problémád szakértőjét pszichiáternek hívják, ilyen szakembert keress google barátoddal.
Jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!