Normális dolog ez egy háziorvostól?
Figyelt kérdés
Nemrég költöztem és átjelentkeznék az itteni háziorvoshoz. Beszéltem olyanokkal, akik hozzá tartoznak és azt mesélték, hogy amikor átjelentkeztek hozzá, akkor egy szál alsóra/bugyira le kellett vetkőzni, négyzetcentiről négyzetcentire megvizsgálta, még a férfinak is csinált tapintásos "emlő" vizsgálatot, sőt volt olyan srác, akivel levetette az alsógatyót és a golyszikat is, brét is megvizsgálta. Mindezt egy háziorvos, csak afféle rutinból, első bejelentkezéskor.máj. 18. 11:17
1/7 anonim válasza:
Ő felel az egészségi állapotodért. Tudnia kell, hogy az milyen.
2/7 anonim válasza:
Semmit nem KELL, az orvosnál sem, nyugodtan mondhat az ember nemet.
Általában csak a kórelőzményt szokták átbeszélni átjelentkezéskor
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy protokoll szerint teljes állapotfelmérést kell végezniük. Végül is ő felelős az egészségi állapotodért, de felelősséget csak akkor tud vállalni, ha pontosan ismeri a kiinduló helyzetet. Szerintem lelkiismeretes. Semmiképp nem perverz. Egy orvos előtt nem helyénvaló a szeméremérzet, mivel a vizsgálat során nem a személyiségedet nézi, hanem munkadarabként a testrészeidet. És látott már olyat, nem a látványigény vezérli.
4/7 anonim válasza:
Szerintem ez rendben van. Ilyennek kellene lenni az összes háziorvosnak. Az emlővizsgálat nőknél kifejezett hasznos. Neki szembetűnő egy olyan anyajegy is, amire te azt mondanád, hogy nem látsz rajta semmit.
5/7 anonim válasza:
Sőt, a melldaganat sajnos férfiaknál is előfordul, illetve a férfiaknál a mell formájából lehet következtetni betegségekre (hormon probléma).
6/7 anonim válasza:
Orvostól is függ. Volt egy szívbeteg orvos, alig élt. Ránézett a betegre és következőt mondta: "Miért ne lenne alkalmas!" Asszisztense nyomta a pecsétet a papírra. A végén már az asszisztens volt az orvos! 30 év alatt kitanulta mellette a szakmát.
A másik a orvos: bemegy a beteg, fáj a szeme alatt, homloka, lábát kezdi el vizsgálni, fogakat, fület stb. Tetőtől talpig kivizsgál mindenkit.
7/7 anonim válasza:
Megujjazott?
Ha nem, nem elég alapos az itteni válaszolóknak ők nekik ez a perverziójuk lehet !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!