Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Van mèg covid oltás? Vagy már...

Van mèg covid oltás? Vagy már meg szüntettèk?

Figyelt kérdés
Nos nem akarom be oltatni magam. Igazából nem is vagyok be oltva. Csak èrdekel.

2024. máj. 18. 11:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9%

"Picit értelmesen kellene gondolkodni, tudom, nehéz, de hát így megy ez."

Igen, hát mondjuk hogy véletlenül bemásoltam ezt a részét is a te mondókádnak és hogy tulajdonképpen válaszoltál a saját mondókádra igaz amit írtál:

Picit értelmesen kellene gondolkodni, tudom, nehéz, de hát így megy ez.

2024. máj. 18. 18:44
 12/15 anonim ***** válasza:
9%

Össze ne hasonlítsátok már a több évtizede kipróbált oltásokat a pár hónap alatt összedobottakkal!

„AstraZeneca had previously admitted in a legal document to the High Court in February that their Covid vaccine could, in very rare instances, cause TTS. This rare side effect, linked to at least 81 deaths in the UK and numerous serious injuries, prompted the company to withdraw the vaccine's marketing authorization from Europe and other global markets.”

2024. máj. 18. 21:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Idióták.....
2024. máj. 19. 07:33
 14/15 anonim ***** válasza:

#10 pontosan!!

De hiába próbálodegmagyarázni nekik nem megy, mert megneztek par okost, akik azt állítják magukról, hogy biológusok meg nem tudom. Meg a sok masik okost is, akik azt hiszik, hogy itt tömegeket akanak kipusztítani.

Nevetséges😂

2024. máj. 20. 10:13
 15/15 anonim ***** válasza:

#9 egyrészt a gyógyszerről orbitális ba**mságot írtál. Vegyesz vagyok, készítettem már néhány dolgot, tudom minek mi az összetevője.

A masik meg, ha elakarnak seperni a föld színéről nem fogják a tudomasodra hozni, hogy választási lehetőséged legyen.

Nem beszöknek, egesz egyszerűen bemennek. Gondolkozz mielőtt bebújsz a bunkeredbe, mert össze**arod magad.

2024. máj. 20. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!