Személy szerint én már egyszer elkaptam és átestem ezen a víruson, amikor még nem volt oltás, utána meguntam az erről szóló híreket.
2024. máj. 18. 12:02
5/15 anonim válasza:
Én meg már most untam meg, hogy 4 éve ez a téma. Mindenkinek a maga dolga hogy oltotta-e magát vagy sem. Lépjünk már túl. Én beoltottam 3-szor mert kellett, férjem szintén mert kellett. Még nem hullottunk el. Aztán lehet holnap már el fogunk csak épp tök másban. Mert bizonyítani senki nem tudja , hogy az oltás miatt halt meg XY. De ez olyan dolog, hogy a 4 hónapos lányomnak kettő nem kötelező oltást adatok be. Beadathatnék 12 nem kötelezőt is, de csak ennyit akarok. Nyilván nem ettől lesz baja.
2024. máj. 18. 12:51
6/15 anonim válasza:
#5 nekem is 3 van, 82 éves mamamnak 4, 62 éves anyámnak 3, tesómnak 3....mindenki jól van!!😀
Ezek a hülye összeesküvés elmèletek már szánalmasak! Idegesítő. Nem létezik olyan, hogy rákos dns meg stb....
Lehet, hogy a járvanyt politikai haszonszerzésre felhasználták, de senki nem akar tömegpusztításba kezdeni. Arra volna más, egyszerűbb módszer és nem tudnánk róla.
2024. máj. 18. 15:17
7/15 anonim válasza:
6
" senki nem akar tömegpusztításba kezdeni. Arra volna más, egyszerűbb módszer és nem tudnánk róla."
Pl?!
2024. máj. 18. 15:37
8/15 anonim válasza:
Pl egész egyszerűen bármelyik élelmiszerbe, ivóvízbe beleraknák, akár fájdalomcsillapítóba...
Hidd el senki nem kezd tömegpusztítasba. Felejtsetek el a baromságot. Ha meg nem tudjátok, légyszi ne fertőzzétek az embereket ilyen sületlenségekkel.
Gyerek korodna is tudod hány oltast kaptál? Minimum 4-et. Ha nem kaptad volna most lehet nem beszélgetnénk itt, mert nem élnél vagy épp szobanövény lennél...
2024. máj. 18. 16:58
9/15 anonim válasza:
8.
A gyógyszerek egy része tulajdonképpen méreg!
Kis mennyiségben méreg, nagy mennyiségben gyógyszer, de nagy mennyiségben adják!
Elmindanád az ivóvízbe hogyan tudnák belerakni a globalisták, amikor mind n helységnek külön vizuzeme van?
Mindegyikbe beszöknének?
Felejtd el a baromságot. Ha meg nem tudod, légyszi ne fertőzd az embereket ilyen sületlenségekkel.
Gyerek korodna is tudod hány oltast kaptál? Minimum
2024. máj. 18. 17:59
10/15 anonim válasza:
Most kapta a lányom a második kör Rota vírus elleni szert, a kombinált oltást ( nem tudom bocs, pontosan mi van benne, de a szamárköhögés, torokgyík, tetanusz, kanyaró biztosan) plusz a BCG-t megkapta mikor megszületett. Nos, vár még rá két féle agyhártyagyulladás elleni oltás, még egy rota, majd a bcg ismétlés, bárányhimlő és sorolhatnám. Ha ezeket mi sem kaptuk volna meg mondjuk én 36 éve , és senki sem ,mert úr Isten magas láza lesz tőle a gyereknek (már amelyiknek), meg fájni fog az oltás helye, akkor újra lennének azok a HALÁLOS betegséget, amik már nincsenek,max laborokban, de mi már elkapni soha nem fogjuk őket HÁLA AZ OLTÁSOKNAK! Picit értelmesen kellene gondolkodni, tudom, nehéz, de hát így megy ez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!