Hogy győzzem meg?
Figyelt kérdés
A párom dacos viselkedése néha megnyomorítja az életem.
Legszívesebben ráordítanék már néha, hogy vonszolja már el magát orvoshoz, de ennél nagyobb önuralmam van.
Szörnyen rossz az emésztése.
Most is indulnánk valahova, időre, ő meg visszaszaladt wc-re. És ezt csomószor eljátsza.
Tűfóbiája van. Gyakran rossz a hasa. A wc-re szaladások általában nem teljesen szilárd székletet hoznak magukkal.
Nem tudom van-e még olyan, amit nem mondtam neki annak érdekében, hogy menjen már el osvoshoz.
Kérlek ne szidjátok, mint embert.
Engem a dac idegesít az egészben, meg az, hogy nem fogja fel, hogy magának árt.
Tippek?
máj. 2. 16:11
2/3 anonim válasza:
És mivel indokolja, hogy nem akar elmenni? Szerinte ez így tökre rendben van?
3/3 anonim válasza:
A megoldás engem is érdekelne. Párom dettó. Naponta többször megy wc-re. Reggel minimum fél óra, indulás előtt mindig. Nyaralásin, szabadnapon mindig várok rá valamilyen nyilvános WC előtt stb. 12 éve... Hiába mondom hogy menjen el orvoshoz,lehet, hogy valamilyen ételérzékenysége van. Nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!