Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit tegyek ha rossz gyógyszert...

Mit tegyek ha rossz gyógyszert adtak a patikában? Vissza tudom váltani?

Figyelt kérdés

Két gyógyszer volt nekem felírva a felhőbe, de én külön mondtam hogy csak az egyiket kérem, és ugye mondtam melyiket. Nem volt raktáron, ezért megrendelték nekem, ma mentem érte. Adott két dobozt és számlát de ott helyben nem néztem meg. Otthon vettem észre, hogy kiszámlázta a másik gyógyszert is ami fel volt írva nekem, pedig én azt nem kértem. Csak az kellett volna amit megrendeltem. Ilyen esetben mi van? Mit csináljak a hibásan adott gyógyszerrel? Vissza lehet vinni?

Hibáztam hogy nem néztem meg ott azonnal, de rohannom kellett mert sor állt mögöttem.

#gyógyszer #gyógyszertár #Hibás gyógyszer
ápr. 4. 17:08
 1/9 anonim ***** válasza:
37%
A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el.
ápr. 4. 17:13
 2/9 anonim ***** válasza:
87%

Miért rossz a gyógyszer? A felhőbe volt neked felírva, azt kaptad, ami fel volt írva. A gyógyszer nem rossz.

Az, hogy te ezt nem (most) akartad kiváltani, más kérdés. Utólag ezzel már nem tudsz mit tenni, nem tudja neked "visszatenni" a receptet a felhőbe.

ápr. 4. 17:13
 3/9 A kérdező kommentje:
De rosszat kaptam, mert nem kértem. Felhőbe fel volt írva, de már nem kell szednem, mert ezt mondta az orvos. Egyáltalán nem kellett volna kiváltanom.Én pedig direkt szóltam hogy nem kell. Világosan elmondtam melyiket kérem.
ápr. 4. 17:16
 4/9 A kérdező kommentje:

Egyébként egyik válasz sem a kérdésemre irányult.

#1 ezt nem tudom értelmezni, ugyanis a termékek többségét illetően igenis lehet reklamálni.

#2 nem ez a fő probléma. Ha én valamit nem kérek, azt ne adja oda. Tudtommal nincs ilyen szabály, hogy mindent meg kell vásárolnom ami a felhőben van.

De igen utánaolvastam és nem lehet visszaváltani.

ápr. 4. 17:21
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
#4: Patikában nem értékesíthető újra, amit visszavesznek, ezért nem szoktak visszavenni gyógyszert, hiába hőbörögsz. 1-es voltam.
ápr. 4. 17:27
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha viszed a blokkot visszadják a pénzt.Már 2 esetben voltunk így .
ápr. 4. 17:48
 7/9 A kérdező kommentje:
#5 nyilván bontatlan. Nem hőbörgök. A válaszaid pedig nem hasznosak.
ápr. 4. 17:55
 8/9 A kérdező kommentje:
#6 tényleg? És csak úgy simán visszaadták? Te miért vitted vissza?
ápr. 4. 17:55
 9/9 anonim ***** válasza:
A bontatlant vissza tudod vetetni.
ápr. 4. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!