Mit tegyek ha rossz gyógyszert adtak a patikában? Vissza tudom váltani?
Két gyógyszer volt nekem felírva a felhőbe, de én külön mondtam hogy csak az egyiket kérem, és ugye mondtam melyiket. Nem volt raktáron, ezért megrendelték nekem, ma mentem érte. Adott két dobozt és számlát de ott helyben nem néztem meg. Otthon vettem észre, hogy kiszámlázta a másik gyógyszert is ami fel volt írva nekem, pedig én azt nem kértem. Csak az kellett volna amit megrendeltem. Ilyen esetben mi van? Mit csináljak a hibásan adott gyógyszerrel? Vissza lehet vinni?
Hibáztam hogy nem néztem meg ott azonnal, de rohannom kellett mert sor állt mögöttem.
Miért rossz a gyógyszer? A felhőbe volt neked felírva, azt kaptad, ami fel volt írva. A gyógyszer nem rossz.
Az, hogy te ezt nem (most) akartad kiváltani, más kérdés. Utólag ezzel már nem tudsz mit tenni, nem tudja neked "visszatenni" a receptet a felhőbe.
Egyébként egyik válasz sem a kérdésemre irányult.
#1 ezt nem tudom értelmezni, ugyanis a termékek többségét illetően igenis lehet reklamálni.
#2 nem ez a fő probléma. Ha én valamit nem kérek, azt ne adja oda. Tudtommal nincs ilyen szabály, hogy mindent meg kell vásárolnom ami a felhőben van.
De igen utánaolvastam és nem lehet visszaváltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!