Ha rossz lándzsát adtak a gyógyszertárban vércukorszint mérőhöz, azt visszaveszik?
AccuCheck Active mérőbe vettem lándzsát tegnap. Ma mértem volna vele és nem ebbe a készülékbe valót adott a gyógyszertáros. 2 csomaggal is vettem.
A blokk megvan, de azt tudom, hogy gyógyszert, de még vitamint se vesznek vissza a patikában.
De mégis mit csináljak 100 db használhatatlan lándzsával? Kukába nem kéne elvileg dobni, mert tű, veszélyes hulladék.
Illetve nem is volt nagy összeg, de azért mégiscsak kidobtam az árát az ablakon.
Ennek a visszavételét nem tiltja semmilyen jogszabály, de kérdés még, hogy ki hibázott, és ha nem egyértelműen ők, akkor mennyire gálánsak. Ha nem Te kérted rosszul, én megpróbálnám visszavinni (főleg a bontatlan zacskót).
A tű egyébként csak onnantól válik veszélyes hulladékká, hogy testnedvekkel szennyeződik. Addig egyszerű vegyes / kommunális szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!