Egy jó nevű orvos rossz gyógyszert adott be ismerősömnek,aki meghalt,de áthamisította a gyógyszer nevét a papíron,senki nem hisz nekem mindenki az orvos partján van?
Milyen papíron? Mindennek van már elektronikusan nyoma, az eeszt-ben is.
Meg gondolom, vizsgálták halála után, hogy mibe halt meg.
Be kell bizonyítanod az igazadat. NAGYON HELYES, hogy addig senki nem hisz neked. Különben bárkit meg lehetne vádolni bármivel, ártatlanokat csuknának le, vagy végeznének ki.
És a bűnt kell bizonyítani, nem az ártatlanságot. Amíg nincs konkrét bizonyíték, addig az orvos ártatlan.
Az engem is érdekelne, hogy honnan tudod, hogy mit adott be az orvos. Ott álltál mellette? Bár, én ha nekem adtak be valamit, akkor se tudtam, hogy pontosan mi van a fecskendőben.
Injekció volt? Vagy mit adott be? Vagy te arra gondolsz, hogy gyógyszert írt fel az orvos? Az viszont látszik több helyen is. Nem lehet meghamisítani.
Nincs papír!!!
A számítógépben rögzített adatokat nxomtatják ki. Dexazt nem lehet átírni.
Szerintem arra gondolhatott a kérdező, hogy nem azt a gyógyszert irták rá a kórlapjára,mint amit kapott!
Amúgy el tudom képzelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!