Átesett valaki mostanában magánkórházban laparoszkópiás epehólyag eltávolító műtéten?
Aki igen, kérem írja le hogy hogyan zajlott az egész. Milyen vizsgálatok előzték meg (vérvétel, EKG, ilyesmik), maga a műtét meddig tartott, katétert helyeztek e fel a műtét ideje alatt, meddig kellett utána bent maradni a kórházban, stb. Utána mennyi idő volt a felépülés, szóval kb mindent szeretnék tudni :)
Köszönöm,
egy műtét előtt álló 30 éves nő.
Persze hogy számít, köszönöm szépen :)
A katétert mikor vették ki, amikor már ébren voltál?
Milyen csövekre gondolsz, amit mondtál hogy 24 órával később vettek ki?
Tehát ha jól értem 2 napot aludtál bent?
Dehogy baj, köszönöm szépen! :)
Mennyi időt vártál hogy megműtsenek államiban? Erre kíváncsi vagyok.
Valamint az első válaszolótól is meg akartam kérdezni csak elfelejtettem, hogy a műtét óta érzel negatív változást? Sok helyen olvastam hogy valakinek állandóan hasmenése lett amióta kiszedték az epehólyagját, meg ilyenek.
6-os vagyok. Nekem is még a covid előtt volt a műtétem. Nem emlékszem pontosan, de annyira nem kellett sokat várnom (ilyen 3 hónap nagyságrendileg). De tavaly vesekövem volt, akkor is úgy volt, hogy lehet műtét lesz (ha nem sikerül a zúzás, elég nagyra növesztettem), ott 2 hónapra kaptam műtéti időpontot, de végül zúzás után távozott. Egy kövem volt, és gyulladt hólyagot szedtek ki. Csodálkoztam is, hogy nem lett csövem.
Nekem is van olyan ismerősöm, akinek pontosan 1 évig ment a hasa mindentől, azóta semmi. Olyan is, akinek bizonyos kaják után azóta is megy (évekkel ezelőtt műtötték). Nekem 1 hónapig mindentől ment kb., majd mintha elvágták volna, azóta minden rendben. Úgyhogy nem tudhatod te hova kerülsz.
3 hónap az nem is rossz. Azt hittem sokkal többet kell várni.
Hát igen, minden szervezet más, remélem nekem sem lesz semmi negatív hatás.
Nekem is egy nagy kövem van, 2 centis, nem okoz panaszt, de a nőgyógyászom szerint mielőtt teherbe esem (gyermeket szeretnénk) jobb lenne ha kivetetném, mert a terhesség során tud az epekő problémákat okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!