Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen a laproszkópos epe...

Milyen a laproszkópos epe eltávolító műtét?

Figyelt kérdés

Mennyire fáj, tényleg lóg egy cső belőlünk műtét után?

Áprilusban műtenek és nagyon félek.

22/L

2023. márc. 20. 10:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem vészes egyáltalán. Apró vágások vannak, a sebfájdalom minimális. Műtét után két órával (mire lemegy az infúzió) már fel lehetett kelni, mozogni, az ember teljesen el tudja látni magát. Inkább minimális, izomlázszerű érzés hasban. A lapocka körül fájhat egy-két órát, míg a befújt levegő "eloszlik". Van cső, drain cső, amin a váladék ürül a műtéti területről. Észre sem lehet venni, hogy ott van. Másnap távolítják el, egy mozdulattal. Két szobatársamnak fájt, nekem nem, mikor kihúzták. De nagyon rövid idő alatt kint van, egy mozdulat. Nem nagy dolog, tényleg. Ha tudtam volna milyen, nem féltem volna annyira.
2023. márc. 20. 15:14
 2/3 anonim válasza:
Hogy ment?
2023. máj. 14. 23:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Kínlódás volt, nem csinálnám újra
2023. máj. 18. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!