Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi okozhat rendszeresen...

Mi okozhat rendszeresen visszatérő görcsös, szúró fájdalmat az alhasban jobb oldalon?

Figyelt kérdés

Egyszer elmentem vele a sürgősségire, mikor nem múlt el. Semmit nem csináltak, csak azt mondták, vegyek be egy fájdalomcsillapítót, ami van otthon, mert még azt sem adtak.

Hasi ultrahang nem volt indokolt szerintük.

Terveztem már a nőgyógyászatra menni, de soha nem jutok el a munkám miatt. Az uh meg mindig egy másik időpont, aztán meg menjek vissza, főleg ha van valami, akkor meg megint.

Szinte minden mondat miatt külön nap kell.

Ezt nem engedhetem meg magamnak.

Nem tudom, mi lehet ez, és mit tehetnék.

De még az sem biztos, hogy nőgyógyászati eset.

A vakbelemet már kivették évekkel ezelőtt, úgyhogy az nem lehet.

márc. 15. 15:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
3-4 hét nem hosszú idő, de azért szerintem egy ultrahang indokolt lenne.
márc. 15. 21:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha elmész a nőgyógyászho az úgyis csinál egy hüvely ultrahangot. Mivel neked lent fáj akkor látni fogja mi van ott.

Ha ennyire nem tudsz szabit kivenni akkor menj el magánba, ott este is rendelnek sok helyen.

Én nem tudok elmenni helyetted, ha neked nem fontos.

márc. 16. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!