Mit jelenthetnek a laborértékeim? A háziorvosomra nem számíthatok,mert nem foglalkozik a betegekkel.
Magánba mentem egy teljes vérképre,ami mutat pár eltérést és nem tudom min változtassak vagy hova forduljak ha szükséges.
Euzinofil emelkedett
Bazofil emelkedett
Hemoglobin emelkedett
Hematokrit emelkedett
Laphámsejt zsúfolva
Pontos adatokat nem írtam,mert nincs kóros eltérés, viszont kiesik a normál tartományból.
A HDL-koleszterin alacsony,Foszfát alacsony,a B12 vitamin szint majdhogynem egyenlő a nullával
Ez a lelet teljesen jó: a B12 vitaminszint tényeg nagyon alacsony, azt érdemes lenne pótolni, keresni valami multivitamint, amiben viszonylag nagyobb adagban van ez a vitamin.
A pajzsmiriggyel egyébként ennek alapján semmi baj.
Kedves utolsó!
Azért kérdezősködöm itt,mert esetleg félek.
Az sem nyugtatott meg, hogy a laboros doktornő megjegyezte túl gyorsan mozog a szemgolyóm,vizsgáltassam ki magam neurológussal,mert komoly betegség tünete is lehet.
A háziorvoshoz hiába megyek,hogy küldjön esetleg további vizsgálatokra,kb.elzavar.(a közelben nincs hely másik dokihoz)
Anno magán úton derült ki a gerincsérvem is és szinte gyerekként a petefészek ciszta is,de akkor már a mentő vitt el.A háziorvosom szerint túl sok kenyeret ettem,azért fájhatott a hasam.Szóval ezért nem akarok még szóba állni sem vele.
A túlzott aggódás oka a jelenlegi helyzet is lehet,hogy tesóm alig 3 hete halt meg szívinfarktus következtében,apám tüdőembóliában.Mindketten itthon,a kezeim alatt.Túlságosan pofán csapott a halál látványa és most többszörösen is túlaggódok mindent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!