Milyen egészségügyi vizsgálat jöhet még szóba annak, akinek a vérvétele rendben volt, mégis nagy problémája van?
A kérdésed minden, csak nem egyértelmű. Ennek ellenére próbáltam válaszolni. Mivel egészségügyi dolgozó vagyok, hozzáértésem is van.
A rendelkezésre álló információk alapján neked inkább pszichés, mint fizikális problémád van.
Talán, ha részletesen leírnád, mik a tüneteid, mellékelnéd az eddigi vizsgálati eredményeidet, és azt is megirnád, miket tettél eddig a helyzet javítására, valamelyikünknek lehetnének további ötletei.
De abból, amit eddig írtál, csak azt a következtetést lehet leírni, amit le is írtam.
Amúgy, fél évnyi kialvatlanság nem fog maradandó egészségkárosodást okozni! Tudod te, hányan nem alszanak eleget?!
Ha van is valami bajod, az nem a kevés alvással függ össze, ez több, mint valószínű.
Mitől nem alszik, aki nem alszik?
Játékfüggő?
Szorong?
Evészavaros?
Ezekkel pszichológushoz járnak, akik tényleg törődnek magukkal .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!