Valakinek volt már ennyi problémája az egészségügyi alkalmasságival? Mi a teendő?
Az iskolában adtak egy ilyen kis könyvet és azt mondták csak el kell vele menni a háziorvoshoz. Elmentem a háziorvoshoz aki értetlenkedve nézte, hogy miért hozzá mentem, ezért elküldött a körzeti szakorvoshoz. Ott is voltam, ő azt mondta, hogy ez így nem jó, kell az iskolától beutaló, illetve a háziorvostól a betegségeimről egy lista féleség. Tegnap elmentem beutalóért az iskolába, de ott azt mondták, hogy ők nem adhatnak beutalót.
Ilyenkor mi van? A gond az, hogy vidéken lakom és a háziorvoson kívül mindegyik kiruccanás 0,5-1 napomba telik.
A háziorvos nem csinált semmit, annyit mondott, hogy ő ilyet nem csinál és átküldött az asszisztenséhez aki elküldött a szakorvoshoz. Tegnap voltam a szakorvosnál, de ő sem nézett rólam semmit csak (tehát még az adataimat sem nézte meg). Oda adtam neki az EÜ. könyvet amin rajta van az iskola pecsétje is. Utána mondta, hogy ez így nem elég, kérnem kell az iskolától beutalót/papírt, a háziorvosomtól pedig el kell kérnem az eddigi leleteimet. Tegnap az iskolában azt mondták, hogy csak annyi kell nekik, hogy alkalmas vagyok, semmi konkrétat nem mondtak és, hogy ők nem adhatnak ilyen papírt (az iskolában nincs iskolaorvos, esti tagozatra járok, szakképzés).
Az iskolának külön kell tüdőszűrős papír, azon tegnap voltam.
Beszéltem egy két osztálytársammal. Vannak olyanok akiknek egyszerűen kiállította a háziorvos minden gond nélkül és olyanok is vannak akiket beutalóval elküldtek tüdőszűrőre, bőrgyógyászhoz és leletekkel együtt visszament és a háziorvos kiállította nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!