Sóhajtani szájon vagy orron keresztül?
Figyelt kérdés
Amikor orvosi vizsgálaton azt mondja az orvos, hogy "sóhajts(on)", akkor az csak egy orron keresztüli levegővétel avagy szájon át nagy mély sóhajtás?2010. okt. 22. 06:59
2/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elfelejtettem a kérdésbe beírni, hogy már megszerzett tapasztalatok alapján lévő beszámolókat szeretnék olvasni.
2010. okt. 22. 08:25
3/5 anonim válasza:
Sóhajtani inkább szájon át szokás orvosnál. Az utóbbi 25 évben én mindig így csináltam a dokinál. Próbáld ki így is-úgy is, orron nem tudsz olyan jó nagy levegőt venni, csak nehezebben, lassabban. A sóhajtás lényege, hogy jól telemenjen a tüdőd és a doki hallja, hogy működik a fújtató.
4/5 anonim válasza:
Nyitott szájjal, szájon át, hogy minél nagyobb legyen a levegőátáramlás. Az orron keresztüli szuszogás nem biztos, hogy elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!