Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Az-az orvos, aki az Mrns...

Az-az orvos, aki az Mrns oltást javasol betegeinek az valóban szakmailag alkalmatlan a feladatai ellátására?

Figyelt kérdés

Akkorát fordult a világ covid oltásokkal kapcsolatban, hogy lehet bűnügyi felelősségre vonás is elképzelhető azokkal szemben aki rábeszélték az embereket az Mrns vakcinákra?

[link]

#vakcina biznisz
2023. nov. 14. 11:16
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
0%

En a pszichológiát egyetemen tanultam. Sajnos a tudásom nem tudom linkelni es nem is érdemes. Kinek, neked?

Én a döntéspszichológiáról beszéltem, hogy milyen mechanizmusok állnak a döntések mögött.

És az oltas is egy döntés. Istenem, hogy ezt szálaira kell bontani.... ne haragudj, de tenyleg nincs erre kedvem...

2023. nov. 14. 18:20
 32/41 anonim ***** válasza:
0%

#31 Ha egyetemen tanultad, akkor meg főleg tudnod kellene, miről beszélsz és hogy ki állt elő először ezekkel a tanokkal, és hol lehet utánaolvasni.

Nem döntéspszichológiáról beszéltél, hanem arról, hogy a pszichológia szerint az oltás placeboként működik, és akik hisznek benne, azok haláluk napjáig harcolni fognak, hogy az oltások működőképességét igazolják.

Ezt hol mondja a pszichológia? Mert ha sehol, akkor ez nem a pszichológiában ismert, hanem a te kis fejecskédben, ahol jól láthatóan elég nagy káosz és fogalomzavar uralkodik. Főleg most, hogy meg kellene magyaráznod egy korábban állított hülyeségedet.

2023. nov. 14. 18:28
 33/41 anonim ***** válasza:
0%

Szeretnéd te, hogy az oltás placebo legyen, de sajnos nem az es en ilyet sehol nem mondtam.

Hogyhogy hol mondta a pszichológia? Te gondolod, hogy ez olyan mint az anyám tyúkja? Latszik, hogy nem hogy egyetemre, de még általánost se jártál ki inkabb melle jartal

Többet nem írok, foglalkozzon veled az állam ha fogyatékos vagy!

2023. nov. 14. 18:35
 34/41 anonim ***** válasza:
13%
#33 Egy forrást nem tudsz linkelni, érveléstechnikád semmi, csak fogyatékosozol az állítólagos pszichológusi diplomáddal. :D Egyébként én nem is állítottam, hogy diplomám lenne, azzal te flexeltél. XD Nem is vagyok még annyi idős, hogy lehetne, de még ilyen fiatalon is százszor több eszem van, mint neked, bohócka! :D Na, hagylak itt vergődni egyedül, nekem vannak ennél értelmesebb elfoglaltságaim.
2023. nov. 14. 18:44
 35/41 anonim ***** válasza:
9%
Persze, fogok linkeket keresni idiótáknak. Nyiss ki egy könyvet neha es megtalálod. Azt se tudod mi a placebo. De most leguglizod gondolom ezutan, legalabb. Nagy káosz van a fejedben . Hulyekkel mara befejeztem
2023. nov. 14. 18:53
 36/41 anonim ***** válasza:
29%
35. A fogalmazásodon látszik, hogy te sosem jártál egyetemre, főleg nem pszichológia szakra. Ha engem bosszant, hogy valaki nem hisz el valamit, akkor nem kezdek el egyből fellengzeni, hanem akkor linkelek hivatalos tanulmányt. Ha ennek ellenére is csak fújja a konteóit, akkor már valóban bosszantani tud és lesüllyedhetek a szintjére, mert tény, hogy idegesítő, mikor valaki pl. 8 elemivel okoskodik. Szóval tessék linkelni, azzal érvelj.
2023. nov. 14. 18:58
 37/41 anonim ***** válasza:
29%
Ja, és amíg megírtad fellengzős válaszaidat, már rég küldhettél volna valami hivatalos linket az állításod alátámasztására, vagy könyv, szerző, cím, oldalszám stb. Bármi jó.
2023. nov. 14. 19:00
 38/41 anonim ***** válasza:
13%
Amúgy meg a "sírig állítják a saját igazukat", na mondjuk ezzel egyetértek, vannak ilyenek sokan, hogy bizonyítékok esetén sem hajlandóak beismerni, hogy tévedtek. De ott ugye nem lehet tudni, hogy "méltóságból" nem akarja vagy mert tényleg fafejű. Persze van az ellenkezője is. Az egyik nagynéném. Tagadta a covid létezését, kamuvírus meg minden volt, amíg el nem kapta és kórházba nem került. (12, 36,37-es válaszoló vagyok)
2023. nov. 14. 19:06
 39/41 anonim ***** válasza:
0%
Benéztem, 12 helyett 14-es. :) 38-as.
2023. nov. 14. 19:08
 40/41 anonim ***** válasza:
41%

Leforditottam a cikket magyarra azoknak akik nem tudnak angolul:

Robin Monotti

@robinmonotti

Onkológiai professzor a St. George's Hospital Medical School-ban, London: "A múlt év végén beszámoltam arról, hogy olyan melanoma betegeket látok, akik évekig stabilak voltak, majd az első emlékeztető oltásuk (harmadik injekciójuk) után kiújultak. Azt mondták nekem, hogy ez csupán egybeesés, és hallgassak róla, de lehetetlen volt ezt megtenni. Azóta folyamatosan nő azoknak a betegeknek a száma, akiket érint a probléma. Csak a múlt héten két újabb esetet láttam rákkiújulásra a betegeimnél emlékeztető oltás után."

Más onkológusok is felkerestek a világ minden tájáról, többek között Ausztráliából és az Egyesült Államokból is. A konszenzus az, hogy a probléma már nem korlátozódik a melanomára, hanem a nyirokrákok, leukémiák és vese daganatok gyakoriságának növekedését is tapasztaljuk az emlékeztető injekciók után. Ezenkívül a vastagbélrákos kollégáim robbanásszerű rákok (többes metasztatikus terjedéssel jelentkező májban és más szervekben) járványáról számolnak be. Mindezek a rákok nagyon kevés kivétellel olyan betegeknél fordulnak elő, akiket kényszerítettek arra, hogy kapjanak Covid emlékeztető oltást, függetlenül attól, hogy akartak-e vagy sem, sokan azért, hogy utazhassanak.

Tehát miért fordulnak elő ezek a rákok? Az első valószínűsíthető magyarázat számomra a T-sejt szuppresszió volt, tekintve, hogy az immunoterápia olyan hatékony ezekre a daganatokra. Ugyanakkor most már figyelembe kell vennünk a DNS-plasmid és az SV40 integráció szerepét is a rák kialakulásának elősegítésében, amit még aggasztóbbá tesznek azok a jelentések, amelyek szerint az mRNA spike fehérje megköti a p53 és más tumorszupresszor géneket. Nagyon világos és nagyon ijesztő, hogy ezeknek a vakcináknak több olyan összetevőjük is van, amelyek a rák kialakulásának tökéletes viharát okozhatják azoknál a betegeknél, akik elég szerencsések voltak ahhoz, hogy elkerüljék a szív- és érrendszeri megbetegedéseket, vérrögöket, stroke-okat, autoimmun betegségeket és a Covid-vakcinák egyéb gyakori mellékhatásait.

Az emlékeztető oltások ajánlása, ahogyan az jelenleg történik, nem több és nem kevesebb, mint orvosi inkompetencia; hogy ezt a fenti információkkal folytassuk, az orvosi mulasztás, amely akár szabadságvesztéssel is járhat.

Többé nincsenek ha-k és de-k. Minden mRNA vakcinát le kell állítani és be kell tiltani most." Angus Dalgleish

2023. nov. 16. 21:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!