Az-az orvos, aki az Mrns oltást javasol betegeinek az valóban szakmailag alkalmatlan a feladatai ellátására?
Akkorát fordult a világ covid oltásokkal kapcsolatban, hogy lehet bűnügyi felelősségre vonás is elképzelhető azokkal szemben aki rábeszélték az embereket az Mrns vakcinákra?
Szerintem ha már felvettétek az oltast, ezen kár vitázni. Semmi értelme.
Mediaban voltak korrrupt orvosok, es ”sztárok” akik jó penzert reklamoztak az oltast. Tévé es újságok milliókat kaptak.
De szerintem valóban fölösleges ezen most már agyalni.
Nem kár?
Szerintem kérdező , semekkorát nem fordult a világ, a pszichológiaban mar régóta ismert, hogy az ember ha meghoz egy döntést, hogy oltat es hinni akar ebben akkor ezt a döntését foggal körömmel védeni fogja, haláláig
Belátni dolgokat összeomlás lenne, súlyos krízis es önkép, egó sérül. Szerinted ezt hányan fogjak megtenni?
Főleg az oltottak közül? Ébredj fel es szagold a kávét mert a 🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏 szellem minden rációt felülír
Es a többi oltast azert fogjak felvenni, mert mar 2 őt felvettek minimum nem tudom hány volt, hogy maga elött vedje meg elöbbi döntését, mert ugye nem volt hulye mikor megtette es most sem.
Tehat a gyártó nem is kell semmit tegyen, mert már hinni akarják, hogy ez jó es beveszik söt ingyen reklamot is csinalnak a big pharmanak, amolyan hasznos idiótákként
Ez egy öngerjesztö folyamat, ki volt ez találva rendesen, pszichológusokkal a háttérben
"a pszichológiaban mar régóta ismert, hogy az ember ha meghoz egy döntést, hogy oltat es hinni akar ebben akkor ezt a döntését foggal körömmel védeni fogja, haláláig"
Ez pontosan milyen pszichológia? Ki mondta ezt? Milyen régóta ismert? És pontosan mi is? A pszichológia azt állítja, hogy az oltás placebo, és aki hisz benne, az oltáspárti aktivista lesz, amíg meg nem hal? Ehhez linkelj valami forrást, vagy mondd el, honnan kaptad a cuccot, amit szívtál, mikor ezt kitaláltad! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!