Ne már, most komoly, hogy megint a konteósoknak lett igaza, és a PCR tesztek tényleg alkalmatlanok a fertőzés megállapítására és betiltották?
Figyelt kérdés
"2021. december 31. után a CDC visszavonja az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságához (FDA) intézett, a CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) valós idejű RT-PCR diagnosztikai paneljének sürgősségi felhasználási engedélyezése (EUA) iránti kérelmét."
#PCR tesztbetiltva
2022. jan. 17. 11:42
1/23 anonim válasza:
Én nem fogalmaznék ilyen könnyelműen velük kapcsolatban mert valaki egy másik topic-ban már a polgárháborút pedzegette a "diktatúra" ellen. Kicsit nem figyelsz oda megvernek mert maszkot hordasz vagy megölnek meg hiszel az orvosoknak de nem azoknak akiknek ők maguk. Kitudja már ki mire képes, az uszítás határtalan.
3/23 A kérdező kommentje:
Szerintem Te most csak provokálsz!
2022. jan. 17. 11:49
5/23 anonim válasza:
Kérdező, mert most az a baj, hogy más több vírustörzsre is alkalmas módszert javasolnak helyette? Vagy én értem rosszul?
6/23 anonim válasza:
Szerintem eddig is nyílt titok volt, hogy a PCR teszt ugye nem csak a covid-ot jelezheti de egyelőre az egyik legalkalmasabb módszer arra, hogy támpontot nyújtson a megbetegedés kapcsán. Konteó ide, konteó oda azért még talán így is jobb, mint a semmi.
7/23 A kérdező kommentje:
Ezt most nem mondod komolyan ugye?
Ezzel tulajdonképpen azt mondod, hogy ha egy sörétes puskával ha belelövünk egy tömegbe, akkor 50% arányban el fogja találni közöttük olyanokat, akik sasrs-cov2 vírushordozók.
Ne már, ugye nem erre lett felépítve a covid hisztipropaganda!?
2022. jan. 17. 12:07
8/23 anonim válasza:
Én úgylátom a kérdező akar provokálni másokat 😂
9/23 A kérdező kommentje:
Aha, a CDC ezek szerint azért tiltotta be a PCR teszteket, hogy téged provokáljanak, és nem azért, mert alkalmatlanok voltak a sars-cov2 vírusfertőzés kimutatására?
2022. jan. 17. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!