Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit tegyek hogy lázas legyek?

Mit tegyek hogy lázas legyek?

Figyelt kérdés
ne nézzetek hülyének...nagyon fontos....(személyes okok miadt)
2010. okt. 17. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Törd el valamidet.
2010. okt. 17. 18:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Gyere le békéscsabára, itt minden 3. ember lázas, köhög, beteg. Itt tuti elkapod. De amúgy fogalmam nincs, valami kréta evésről hallottam, ha valaki krétát eszik, az belázasodik.
2010. okt. 17. 18:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Nálunk annak idején úgy vélték, hogy a táblakréta nyalogatása meglehetősen jó módszer erre a célra.

Megjegyezném azonban, hogy szerintem nincs olyan cél, ami miatt megéri az embernek kockáztatni az egészségét, ugyanis a pontos hatásait nem ismerem, sosem próbáltam, téged is óva intelek tőle. NE próbáld ki.

2010. okt. 17. 18:28
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2010. okt. 17. 18:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Kréta állítólag tényleg hatásos, egy ismerősömnek 40fokos láza lett tőle...
2010. okt. 17. 19:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Tedd a lázmérőt a lámpa alá... Micsoda kérdés...
2010. okt. 18. 21:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Hónalj-hajszárítózás, fűtésszezonban radiátoron fekvés, sportkrém alkalmazása hónaljon. Kőhalmi Zoltán (Showder Klub) szerint ezek mind bevált módszerek.
2010. okt. 18. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!