Mit tegyek hogy lázas legyek?
Figyelt kérdés
ne nézzetek hülyének...nagyon fontos....(személyes okok miadt)2010. okt. 17. 18:20
2/7 anonim válasza:
Gyere le békéscsabára, itt minden 3. ember lázas, köhög, beteg. Itt tuti elkapod. De amúgy fogalmam nincs, valami kréta evésről hallottam, ha valaki krétát eszik, az belázasodik.
3/7 anonim válasza:
Nálunk annak idején úgy vélték, hogy a táblakréta nyalogatása meglehetősen jó módszer erre a célra.
Megjegyezném azonban, hogy szerintem nincs olyan cél, ami miatt megéri az embernek kockáztatni az egészségét, ugyanis a pontos hatásait nem ismerem, sosem próbáltam, téged is óva intelek tőle. NE próbáld ki.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2010. okt. 17. 18:29
5/7 anonim válasza:
Kréta állítólag tényleg hatásos, egy ismerősömnek 40fokos láza lett tőle...
6/7 anonim válasza:
Tedd a lázmérőt a lámpa alá... Micsoda kérdés...
7/7 anonim válasza:
Hónalj-hajszárítózás, fűtésszezonban radiátoron fekvés, sportkrém alkalmazása hónaljon. Kőhalmi Zoltán (Showder Klub) szerint ezek mind bevált módszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!