Más megyében lévö kórházban is elvégeznék a rutin mütétemet?
Figyelt kérdés
Lesz egy rutin mütétem.De Én nem szeretném ha a körzeti kórházba csinálnák.Elvégzik más megyei kórházba is?2010. okt. 15. 15:44
1/3 anonim válasza:
Elvégzik, csak az a kérdés, hogy TB támogatásra-e.. Ez egy kicsit bonyolúltabb ennél, de elméletileg lehetséges, csak ott már kell befogadó orvost keresni stb. Ha van lehetőséged, akkor arra a pár napra ideiglenesen be kellene jelentkezni(okmányiroda 2 papír és adják is az új lakcímigazolót) valami ismerőshöz és akkor szó nélkül kötelesek megcsinálni. Egyépként pedig azt javaslom, hogy menj el abba a kórházba a megfelelő szakrendelésre, ahová menni szeretnél és ott beszéld meg az orvossal, hogy ott akarod műttetni magad. És ha a kórháznak van kapacitása, akkor vállalják. Ne feledd vinni az összes papírod, leleted, ill. hogy a műtétre kell háziorvosi beutaló, és jelened kell, hogy melyik kórházba mész.
2/3 anonim válasza:
Miféle műtétről van szó?
És kinek rutin? Neked? Nem az első?
Én tapasztalataim alapján már ódzkodom attól a kifejezéstől is, hogy RUTIN, mert amiket pl rajtam csináltak, az elvileg mind rutin és most szenvedek miattuk, mert el lettek rontva. Méghozzá Pesten, elvileg jó (vagy jobb) kórházakban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!