Kedden lesz eü. Küretem, mert lehet hogy polip van a méhemben, ill. ezzel egyidejűleg elvégeznek egy méhszájplasztikát. Semmit nem tudok, csak hogy 7-re kell mennem éhgyomorra. Mire számíthatok?
Adtak a nővérek egy időpontot, és elmondták vaktában mit kell vinnem aztán rohantak. Én az orvossal nem is tudtam beszélni. Nem tudok semmit. Ugye altatnak? Fájni fog utána? Ez egy egynapos műtét szokott lenni általában ugye? Írnátok még róla ami eszetekbe jut?
Kérlek!!!
Ne félj!!Altatni fognak,de ha megkérdezik,akkor válaszd azt.Ébredés után semmid nem fog fájni,nem szokott.Ha délutánra nem lesz szines a vattád,akkor haza is engednek.
Esetleg lehet hányingered,de ritka.Hamar túl leszel,és jó,hogy jársz ellenőrzésre,és odafigyelsz magadra.
Sokkal jobb lesz,majd meglátod.
De aranyos vagy hogy érdeklődsz!!!:))Köszönöm jól, csak picit érzékeny a hasam. Próbálok óvatosan mozogni, nehogy bajt csináljak, meg vérezni kezdjek. Remélem hamarosan jobban leszek.
:))Szép napot!!
Köszi neked is!:)) Bár ma elkezdtem vérezni, kicsit megijedtem, remélem nem erősödik mert akkor vissza kell mennem.:(
Bár már jobban lennék, és ne kéne ennyit óvatoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!