Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mennyire helyettesítheti a CT...

Mennyire helyettesítheti a CT a vastagbél tükrözést?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy létezik CT kolonoszkópia. Aminél nem dugnak semmit sehova, de elvileg mégis teljes képet ad. Nem tudom, hogy ez mennyire fedi a valóságot.

2023. júl. 31. 20:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ohh. Na, ha ilyen halmozódás van, akkor a legjobb ha elmész. Ha a kellemetlenség miatt van benned ellenállás magánban altatásban is lehet akár. Azért nem jellemző 40 évesen a daganat. Ha van polip, akkor csípjék csak le, amúgy van itt egy talán hasznos, esetleg megnyugtató leírás.Csináltathatsz úgynevezett CT kolonoszkópiát, de ha bármit látnak utána akkor is tükrözés jön. Szerintem magánban hamarabb is van időpont.

[link]

[link]

2023. aug. 1. 21:53
 12/16 anonim ***** válasza:

11!

A tisztító kúrától jobban félek,mint a vizsgálattól. Főleg, hogy negyedfokú aranyerem van. Szerintem sírni fogok a fájdalomtól már otthon. 😞

2023. aug. 1. 21:58
 13/16 anonim ***** válasza:

Én augusztus 30 án megyek.

Állami, alul felül szonda.

2023. aug. 20. 08:08
 14/16 anonim ***** válasza:
13! Dupla élvezet...
2023. aug. 20. 09:10
 15/16 anonim ***** válasza:

14

Mint első nap a sitten. :)

2023. aug. 20. 15:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Azaz..
2023. aug. 20. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!