Vastagbél tükrözésnél mindig felfújják?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy kolonoszkópiánál levegőt fújnak a vastagbélbe, felfújva tartják a vizsgálat során. De ha valakinek eleve fájdalmai vannak kevés bélgáz áthaladásakor is, meg lehet hogy átereszt a bele egy sérült szakaszon, akkor nem veszélyes felpumpálni?2023. júl. 31. 13:42
1/13 anonim válasza:
"átereszt a bele egy sérült szakaszon,"
Ilyen marhaságot honnan szedtél??
Nekem már többször is csinálták. Kérd altatásban, akkor semmit sem érzel majd.
2/13 Ypszilon1980 válasza:
Mindenképpen felfújják igen. Ha perforatio van, akkor nem kerül már sor tükrözésre.
3/13 anonim válasza:
Örülj neki, legalább kiszedik a polipokat.
4/13 A kérdező kommentje:
1.: Miért érzed úgy, hogy ez marhaság?
2.: Ezek szerint fontos előre tisztázni, hogy van-e. És ha van, akkor elkerülni ezt a vizsgálatot a felfújás miatt.
3.: A kevés bélgáz áthaladásakor jelentkező fájdalom miatt feltételezed polipok meglétét?
2023. júl. 31. 18:34
5/13 Ypszilon1980 válasza:
Akármi, akár polip is okozhat, de diverticulum is ilyen problémákat. Nem kell előre tisztázni ilyesmit, mert ha perforatiód van, akkor az szinte azonnal okozna hashártya gyulladást, azt elég nehéz lenne nem észre venni, akkor viszont más vizsgálatokat indikál az orvos.
6/13 anonim válasza:
én láttam olyat akinek szétdurrant a begyulladt bele emiatt. előfordul.
7/13 anonim válasza:
Én elájultam úgy fájt, brutális vizsgálat
8/13 anonim válasza:
Megerkezett az atlagos ITs napi 20 bitcoinos fizuval es aki nem keres annyit az "ugy latszik rossz helyen dolgozik mert nem keres annyit mint o".
Altatas maganban, tobb szazezerert pluszban broderkam. Lehet a te bitcoinod birja, de az ove lehet nem.
10/13 anonim válasza:
7es, annyira nem fájdalmas maximum kellemetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!