Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Vastagbél tükrözésnél mindig...

Vastagbél tükrözésnél mindig felfújják?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy kolonoszkópiánál levegőt fújnak a vastagbélbe, felfújva tartják a vizsgálat során. De ha valakinek eleve fájdalmai vannak kevés bélgáz áthaladásakor is, meg lehet hogy átereszt a bele egy sérült szakaszon, akkor nem veszélyes felpumpálni?

2023. júl. 31. 13:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy felfújtak mint egy hordó de nem mondom lehetett is érezni rendesen. 😂 Azután kint azon nevettünk a párommal hogy nem tudok kiegyenesedni a felfújt hasamtól (ami egyébként nem levegő hanem CO2) és meggyanúsított hogy amíg bent voltam terhes lettem 😂
2023. szept. 26. 23:41
 12/13 anonim válasza:
Utolsó, és fájt ?
2023. szept. 28. 13:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Arra emlékszem hogy bal oldalamon feküdtem és háttal kellett fordulnom egy ponton mert nem ment tovább az eszköz. Akkor fájt de mondta az asszisztens hogy teljesen engedjem el magam, rátette ujját a hasamra amerre haladt a kamera és elmúlt.
aug. 9. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!