Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért nem tudnak hatékonyan...

Miért nem tudnak hatékonyan kezelni embereket a kórházakban?

Figyelt kérdés
Engem egyszerű kiszáradással vittek kórházba, igaz, eléggé előrehaladott volt, vérvételkor még a vérem is alig jött. Kaptam 1 db infúziót, aztán kész. Aztán csodálkoztak, hogy még utána sem kellett pisilnem. Mondtam is, hogy persze, hogy nem kell, egyáltalán nem érzem magam ennyitől hidratáltnak. Ugyan kaptam utána cukros infúziót is, de azt is csak azért, mert látták, hogy az előző nem volt elég, illetve eltelt vagy 1-1,5 óra a kettő között. Hogyan lehet ennyire alapvető esetet ilyen bénán megoldani? Van több történetem is, de nem sorolom fel mindet, valamelyik szintén velem történt, valamelyiknek a szemtanúja voltam.

2023. júl. 29. 21:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

„béna orvosok vannak”

A tehetségesek 90%-a már külföldön van...

2023. aug. 1. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!