Miért nem tudnak hatékonyan kezelni embereket a kórházakban?
Ugyanezen vagyok fennakadva én is. Az orvosi ellátás mélyponton. Sajnos nem volt szerencsém, és bele kellett vetnem magam a nőgyógyászati terület feltérképezésébe". Nagyon durva, komolyan mondom! Félrekezelés, ambuláns lapra valótlan, nem megtörtént vizsgálatok, eredmények leírása, kommunikációs képtelenség, empátia hiánya... Nagyon durva! És diplomas emberek. Szerintetek, hogy történhet ilyen?!
És a végén én kapom meg, hogy pszichológusra lenne szükségem, mert a 3.-nak nem engedem megvizsgálni magam, mert az előző kettő lezúzta véresre a nyálkahártyámat, ami sebesre gyulladt. Eszméletlen, hogy nekik nincs szakmai felügyeletük, valami megszorítás kellene nekik, hogy szedjék össze magukat, egyrészt a szaktudásukat ennél sokkal alaposabb körültekintéssel alkalmazzák, másrészt lelkiismeretesen dolgozzanak, mert nem satugyárban tevékenykednek, hanem az emberek legfontosabb értékével foglalkoznak. Brutál! Én eddig nem jártam nagyon orvoshoz, de most totál döbbenet, hogy ezt a nők hogy bírják. Szerintem összefogas kéne az ellátás fejlesztése céljából az érdekünkben, valamit jelezni az állam felé....nem tudom...
Jesszusom 8!
Á, mélyponton az orvosi szakma.
Elsősorban szerintem nem az anyagiak miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!