Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Semmilyen formában nem tudom...

Semmilyen formában nem tudom elköttetni magam fiatal nőként?

Figyelt kérdés

Teljesen kétségbe vagyok már esve. 26 éves vagyok, kb 7 éve szedek fogamzásgátlót a brutális menstruációm és természetesen a gyermekáldás ellen. Minden tiszteletem azoké, akik tudnak és szeretnének gyermeket vállalni, viszont sajnos én tudom, hogy sem anyagi háttér ügyileg sem lelkileg nem leszek erre soha készen. Egyszerűen egyik porcikám sem szeretné.

Azt hallottam, hogy leghamarabb 40 évesen, 2 gyerek után tehetem ezt meg...

A saját testemmel?

Évekig mérgezzem magam hormonokkal?

Tényleg nincs megoldás? 😔

Folyamatosan csak hízok és undorodom magamtól, a hormonháztartásom a béka feneke alatt van ennyi év után, de nem merem abbahagyni...

2023. júl. 11. 16:55
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szia, Szlovákia, Léva. Én hétfőn megyek, ha szeretnéd írok. Nekem ugyan van már 2, de többet eü.okok miatt nem akarok.
2023. szept. 21. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!