Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szabálytalan volt a gyomortükr...

Szabálytalan volt a gyomortükrözésem?

Figyelt kérdés
A gyomortükrözésemnél az asszisztens nő nyomta le a csövet az orvos az eszköz végét fogta,ő kanyarodott vele,elől volt az asszisztens hátul az orvos a monitort figyelve.Nem az orvosnak kéne dugni a csövet?

2023. jún. 17. 16:13
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
44%

Miért lenne rosszindulatú a kérdés? Paranoiás, doki? És honnan kellene a kérdezőnek tudnia, hogy mi a szakszerű? Miért baj, ha ezt megkérdezi? Mondjuk az első kommentbe is írhatta volna, amit sokadik kommentben sikerült csak leírni hogy "Történt egy normális szakszerű ellátás". Miért olyan meglepő, ha a kérdező nem tudja, milyen a szakszerű ellátás, és meg meri kérdezni? Majd ha elkezdi szidni az orvost, mint ahogy maga a kérdezőt, elég lenne akkor felvenni ezt a pökhendi, lekezelő stílust. Az a baj, ezzel a többi orvosról is rossz képet állít be, ahogy ebben a stílusban ír! A saját orvostársadalmukat járatja le!

Ha meg beleköt az orvos kollégába, akkor mi van? Ha jogos volt a belekötés, akkor bizony hibát követett el a kolléga, amit biztos szeretnének mindenhol a szőnyeg alá söpörni. Ha meg nem követett el hibát, akkor alaptalan volt a hibáztatás, ennyi.

Az ilyen "idióta indok" meg "seggfej" szavakat hagyja szépen abba, doki, mert baromi rosszul áll egy olyan embernek, akire elvileg fel kéne nézni. Meg mi ez a stílus? Azt hiszi, a dokinál nagyobb nincs?

2023. jún. 17. 18:23
 12/38 A kérdező kommentje:

11#-es

Köszönöm védelmező igyekezeted hogy jobb belátásra bízd a kedves (elméletileg) orvos kollégát,aki mellesleg jegyzem meg,honna tudja hogy én mennyit vártam erre a vizsgálatra?Úgy beszélsz mintha te csináltad volna és tudnád ki vagyok,vagy esetleg te csinálod egyedül így az országban,és magadra ismertél?

Nem értem a felháborodásod.

2023. jún. 17. 18:31
 13/38 A kérdező kommentje:
bírd*
2023. jún. 17. 18:31
 14/38 anonim ***** válasza:
63%

Alapból az a kérdés, hogy szabálytalan volt-e az ellátás. Ami feltételezi a kérdező rosszindulatát. Én legalábbis mindenkit legjobb tudásom szerint szoktam ellátni, és a kollégáim szerintem több mint 95 százaléka is.

És az a rohadt nagy helyzet, hogy a magyar beteg örüljön, hogy van egyáltalán gasztroenterológus aki még hajlandó ebben az országban dolgozni, van még egyáltalán orvos, aki hajlandó itt dolgozni, mert rohadtul nem éri meg!

Majd ha történik egy perforáció, be van nézve egy tumor, vagy nincs ellátva egy vérzés, akkor lehet hisztizni, de azon, hogy ki dugja a csövet normális ember nem kötözködik, csak egy bunkó aki azt nézi, hogy hol perelhet és hol lehet bemószerolni és lehúzni az orvost.

Az meg, hogy milyen szavakat használok az én dolgom. Normális kérdésre normális választ szoktam adni. Rosszindulatúra meg ilyet. A megszólításunk egyébkén Doktor Úr és Doktornő persze ehhez kell egy minimális intelligencia... Suttyók és 8 általánost (se) végzők persze maradhatnak a dokinál.

2023. jún. 17. 18:36
 15/38 A kérdező kommentje:

De azért az gondolom a minimális intelligenciába belefér,hogy azt mondod hogy dögöljek meg otthon ha valami nem tetszik,elméletileg orvos létedre.Én csupán meglepődtem hogy egy komoly invazív beavatkozást egy asszisztens csinál,de akkor ezentúl azon sem fogok meglepődni ha a mandulám az asszisztens veszi ki,mert hát miért ne,lát eleget a doki (bocsánat DoktorNő/Úr) mellett.

Ilyen hazai fizetések mellett meg pont nem fogom sajnálni őket/titeket,bocsi:).

2023. jún. 17. 18:43
 16/38 anonim ***** válasza:
39%
Amúgy a LIDL-ben 20-30 ezer forint egy endoszkóp, amivel elvileg a saját gyomrodat is megtudod tükrözni. Legfeljebb mintát nem lehet vele venni.
2023. jún. 17. 18:50
 17/38 A kérdező kommentje:

16#

Lidl plus kártyával gondolom még olcsóbb.

2023. jún. 17. 18:52
 18/38 anonim ***** válasza:
85%
A vizsgálatot az orvos végzi. Egy csövet letolni egy hülye is le tud. Az orvos kezében van a mintavételre és a flexibilis fej forgatására szolgáló joystickszerű része a gasztroszkópnak, amivel ténylegesen lehet vizsgálni. De kérdező te jobb ha keresel magadnak egy négykezű orvost...
2023. jún. 17. 19:05
 19/38 A kérdező kommentje:
2023. jún. 17. 19:07
 20/38 A kérdező kommentje:
"Egy csövet egy hülye is le tud dugni" aha,szuper orvos lehetsz ilyen mentalitással,és ha mondjuk nem megfelelően csinálja és megsérül a nyelőcső vagy a gyomor mert egy picit túlszalad?Ráadásul ahhoz hogy az orvos rendesen lássa gondolom jobb lenne ha ő választaná meg hogy milyen tempóban tolja,mert az asszisztens tolja mint egy "hülye" ahogy mondod,aztán valamit elnéz az orvos.
2023. jún. 17. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!