Fül plasztika hol, mennyiért?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy mennyiért végeznek el például Nagykanizsán plasztikai műtétet, nagyon elálló fül esetén? Konkrét árnak utána lehet nézni valahol, van erről valami lista? Tegnap próbáltam, de sajnos nem lettem okosabb. Esetleg TB alapon végeznek ilyet? Szívesebben mennék inkább államiba, mint magánba.
Nagyon köszönöm a segítséget!!
20N
2023. jún. 11. 15:03
1/10 anonim válasza:
Szerintem menj el a háziorvoshoz és mondd meg neki, hogy megvisel pszichésen a füleid mérete. Valami ötlete biztos lesz, hogy merre indulj.
2/10 anonim válasza:
Valóban nem érdemes itt válaszolni senkinek, mert ennyi idétlen embert én még életemben nem láttam mint ezen az oldalon. Miért nem jó ötlet a háziorvostól segítséget kérni, mivel jobb itt próbálkozni?
3/10 A kérdező kommentje:
3, azért válaszolsz.
2023. jún. 11. 16:12
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor még jó, hogy továbbra is válaszolsz.
2023. jún. 11. 16:40
6/10 anonim válasza:
Hál istennek ettől még nem lesz normális a füled.
De legalább van minek örülnöd.
7/10 A kérdező kommentje:
7, rettenetesen boldog vagyok és büszke magamra, hogy sosem süljedtem arra a szintre hogy egy kis nézeteltérés miatt ilyen rosszindulatú legyen és kárörvendjek másnak a szerencsétlenségén:)
2023. jún. 11. 16:49
8/10 anonim válasza:
Nagykanizsán a Kolonics doktor úr végez sok plasztikai műtétet.Őt nagyon sokan dicsérik.Ha nincs más kiinduló pont javaslom keresd meg a kórházban dolgozik.
Teljes nevét nem tudom az apja Kolonics Gyula gyermekorvos.
9/10 A kérdező kommentje:
10, köszönöm szépen ☺️
2023. jún. 18. 15:05
10/10 anonim válasza:
Szia, gyere a Facebook-os Fülplasztika csoportba, válaszolunk a kérdéseidre. Szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!