Lehet TB által finanszírozott mellfelvarrás műtét?
Ugy lehet bizonyitani, hogy nagyon lognak.
Ezt orvos ugyis latja.
Nekem teljesen ingyen volt mellfelvarrás, has és combplasztika, zsírleszívással utóbbi. 40kgt fogytam. Úgy működik, hogy elmész olyan kórházba ahol van plasztikai osztály. Nekem a mellem és a hasam pl a Honvédban csinálták. Nem kértek orvosi papírt a fogyásról de van ahol kérték volna mert több helyen érdeklődtem. Pl Szent Imrében kérték, de végül nem oda mentem. Látta az orvos a bőrömön a jelentős fogyást meg hogy nagy túlsúlyom volt (megereszkedés, striák).
Megbeszélitek, ad időpontot, kellenek vizsgálatok előtte, pl ultrahang, vérkép, EKG, majd ezekkel az eredményekkel mész az altatóorvoshoz. Ő nekem feltett pár kérdést, milyen gyógyszert szedek ilyenek,meg vérnyomást mért, pár perc volt. Aztán jöhet a műtét, költséged annyi lesz hogy neked kell megvenni a kompressziós melltartót, meg ha a megelőző vizsgálatokra nem akarsz sokat várni akkor magánban csináltatod (én így csináltattam az uh-t) Meg ugye az utókezelés költsége, kötöző és fertőtlenítő szerek,vérhigító injekció, esetleg hegkezelő krémek, vitaminok ajánlottak. Igazából ennyi. Sok sikert. Ajánlom a Honvéd kórházat, nem tudom most milyen várólista lehet a covid miatt,de nagyon elégedett voltam. Egy ágyas szobák, zuhanyzóval,tv, mikro,hűtő bent a szobában. Mintha magánban lettem volna szinte csak nem puccos és nem kerül egy millióba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!